Emre Bari
Ulubatlı Souness
- 30 Ocak 2019
- 37.388
- 32.171
- 2.318
venezuelanin petrolu var bizim neyimiz var?
imanımız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
venezuelanin petrolu var bizim neyimiz var?
ben de 50 gr borç vermiştim aynı o zamanlar demek 13.500 mi ne ediyodu, akraba sıkıntılı valla ben de darlamıyorum50 Gr altın borcum vardı, o zaman sattigimda 13 mu 15 mi ne satmıştım 2 sene önce. Kurum icin lazım olmustu. Pandemi kriz okulu batırdı, altı aldı başını gitti.Şimdi geri istese borcunu arkadaş nasıl ödeyeceğim?
biz yiyemeyiz renktas en azindan ben yiyememmçin mi olucaz hakkaten. herifler tavukların ayaklarını fln yiyor
Böbrek fiyatları ne kadar bı araştır. Ancak öyle geri ödeme yapabilecez sanırımben de 50 gr borç vermiştim aynı o zamanlar demek 13.500 mi ne ediyodu, akraba sıkıntılı valla ben de darlamıyorum
allah yardım etsin herkese rtaşım valla çok üzülüyorum ülkenin insanların halineBöbrek fiyatları ne kadar bı araştır. Ancak öyle geri ödeme yapabilecez sanırım
Allah bizimledir.imanımız
bistten cikanlar mi var peki ; bunlar dovize kayarsa ne olur?Swap faizleriyle ilgili mevzu tahminim doğru gibi, dolar da düştü bist de düştü.
aylık 8.000 $ evet