GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erken seçim yapmaz çünkü kaybedeceğini biliyo

Faizi yükseltemez nas,çin modeli falan dedi

Faizi düşüremez kur aldı başını gitti

Asgari ücreti artırdı enflasyon dahada arşa çıkacak

Son bi katara yalvardılar o 10milyar dolarda 2 günde pul oldu

6 ayda çin modeli dediği şeyin tutmasıda imkan dahilinde değil

Mb rezervide yok hatta eksilerde hiç birşeyde satamaz

Ülkede satacak başka bi kurum kuruluşta kalmadı

Piyasaya borç dövizle müdahalede edemeyecek çünkü kimse borçta vermeyecek

Bütün yolları kapandı

Elinde sadece tek bir kozu kaldı,kendisinin,ailesinin,çevresinin,yandaşların,20 sene boyunca akarken dolduranların hepsi katrilyonlarca dolarını toplayıp ülke ekonomisine salacak sonrada seçim kararı alacak

Bunun dışında bi seçeneği yok,onuda yapmaz zaten,yapsa yinede kurtarmaz artık ipin ucu kaçtı

50 Gr altın borcum vardı, o zaman sattigimda 13 mu 15 mi ne satmıştım 2 sene önce. Kurum icin lazım olmustu. Pandemi kriz okulu batırdı, altı aldı başını gitti.Şimdi geri istese borcunu arkadaş nasıl ödeyeceğim?

50 Gr altın borcum vardı, o zaman sattigimda 13 mu 15 mi ne satmıştım 2 sene önce. Kurum icin lazım olmustu. Pandemi kriz okulu batırdı, altı aldı başını gitti.Şimdi geri istese borcunu arkadaş nasıl ödeyeceğim?
ben de 50 gr borç vermiştim aynı o zamanlar demek 13.500 mi ne ediyodu, akraba sıkıntılı valla ben de darlamıyorum

aylık 8.000 $ evet

Çok acı ama parası olan için her düşüş alım fırsatıdır. Mesele faiz filan değil artık ülke hiç bir yatırımcıya (Katar Hariç) güven vermiyor, dün eğer faiz yükselse bugün belki 14ü görürdü ama 15 güne yine bu noktalara gelirdi. Bizim para politikamızı ne yazık ki siyaset oldu. Çok üzülüyorum en çokta bu ülkenin gençlerine. Y kuşağı olarak en azından gençliğimizde her istediğimiz olmasa da istediklerimize ulaşabiliyorduk, şu an PS5 almak bile zengin işi haline geldi. Çok acı çok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt