GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yavuz Ağıralioğlu güzel konuşmuş

25:03den itibaren.

Hüsnü komserim at izi it izine karışmış durumda. Güven olarak Eko başganım ve bay kemal dışında kimseye tam güvenim yok. Mansur başganı bile eledim.

Ekrem başkanı anlarım da kemal gibi yarım akilliya güvenilmez renktas .. akpli melisi madara etti 3 gün geçmeden herif çıktı Urfa'da fındık yetiştiriliyor dedi..
Mansur Yavaş Yavuz Agiralioglu Musavvat Dervişoğlu gibi adamların sayısının artması lazım bilhassa Yavuz Beyin eski söylemleri de çok yerinde devrin adamı gibi takılmamış .. Bu 3 lunun aktif görevde olmasını çok istiyorum sola kaybediyoruz algısının ortak bir çatı altında kırılması şart yoksa daha çok prim yapacak bu kansizlar..
KK secilse (ki ben gram sevmememe rağmen gözüm kapalı oy atarım) hepimizi pişman eder gibi geliyor

4:29

Kız diyor ki Bulgarlar Edirne’ye geliyor alisveris yapiyor gidiyor
Adam da bunu iyi bir sey saniyor, “Daha ne istiyon” diyor ;D

Ekrem başkanı anlarım da kemal gibi yarım akilliya güvenilmez renktas .. akpli melisi madara etti 3 gün geçmeden herif çıktı Urfa'da fındık yetiştiriliyor dedi..
Mansur Yavaş Yavuz Agiralioglu Musavvat Dervişoğlu gibi adamların sayısının artması lazım bilhassa Yavuz Beyin eski söylemleri de çok yerinde devrin adamı gibi takılmamış .. Bu 3 lunun aktif görevde olmasını çok istiyorum sola kaybediyoruz algısının ortak bir çatı altında kırılması şart yoksa daha çok prim yapacak bu kansizlar..
KK secilse (ki ben gram sevmeme rağmen gözüm kapalı oy atarım) hepimizi pişman eder gibi geliyor
Bence sağ tandaslı biri 100 yıl boyunca gelmesin başa artık ahberd. Mansur iyi biri ama aşırı sağcı oda. Yavuzlar filan dinci Türkçü mümkünse uzak dursunlar artık. Zihniyet olarak yıllardır bu zihniyet geldi başa 1 ileri ise 5 geri. Daha ortacı toplarlayıcı biri lazım.

Bence sağ tandaslı biri 100 yıl boyunca gelmesin başa artık ahberd. Mansur iyi biri ama aşırı sağcı oda. Yavuzlar filan dinci Türkçü mümkünse uzak dursunlar artık. Zihniyet olarak yıllardır bu zihniyet geldi başa 1 ileri ise 5 geri. Daha ortacı toplarlayıcı biri lazım.

Hep dediğimiz noktaya geliyoruz bu heriflerin dine verdiği zararı bir ateist veya siyonist vermemiştir insanlarda artık milliyetçi muhafazakar kesime karşı büyük bir antipati oluştu..

Apple fiyatları güncellemiş.

1 ay önce 11'e aldığım macbook'un fiyatı şu an 20.000₺

Ülke hiç iyi değil
FGqYzCtWQAYERWG

KK secilse (ki ben gram sevmememe rağmen gözüm kapalı oy atarım) hepimizi pişman eder gibi geliyor

Ağıralioğlu akp ye geçmek için kıvranıyor ama bir türlüde geçemiyor! eski bbp li zamanında rte ye destek veriyordu! 1 bu yavuz 2 lütfü türkkan iyi partinin kurtulması gereken tipler bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt