- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.946
- 4.693
Yavuz Ağıralioğlu güzel konuşmuş
25:03den itibaren.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yavuz Ağıralioğlu güzel konuşmuş
25:03den itibaren.
bu adam new tayyip gibi geliyor bana
Hüsnü komserim at izi it izine karışmış durumda. Güven olarak Eko başganım ve bay kemal dışında kimseye tam güvenim yok. Mansur başganı bile eledim.Tükür ya furkan
Hüsnü komserim at izi it izine karışmış durumda. Güven olarak Eko başganım ve bay kemal dışında kimseye tam güvenim yok. Mansur başganı bile eledim.
Bence sağ tandaslı biri 100 yıl boyunca gelmesin başa artık ahberd. Mansur iyi biri ama aşırı sağcı oda. Yavuzlar filan dinci Türkçü mümkünse uzak dursunlar artık. Zihniyet olarak yıllardır bu zihniyet geldi başa 1 ileri ise 5 geri. Daha ortacı toplarlayıcı biri lazım.Ekrem başkanı anlarım da kemal gibi yarım akilliya güvenilmez renktas .. akpli melisi madara etti 3 gün geçmeden herif çıktı Urfa'da fındık yetiştiriliyor dedi..
Mansur Yavaş Yavuz Agiralioglu Musavvat Dervişoğlu gibi adamların sayısının artması lazım bilhassa Yavuz Beyin eski söylemleri de çok yerinde devrin adamı gibi takılmamış .. Bu 3 lunun aktif görevde olmasını çok istiyorum sola kaybediyoruz algısının ortak bir çatı altında kırılması şart yoksa daha çok prim yapacak bu kansizlar..
KK secilse (ki ben gram sevmeme rağmen gözüm kapalı oy atarım) hepimizi pişman eder gibi geliyor
Bence sağ tandaslı biri 100 yıl boyunca gelmesin başa artık ahberd. Mansur iyi biri ama aşırı sağcı oda. Yavuzlar filan dinci Türkçü mümkünse uzak dursunlar artık. Zihniyet olarak yıllardır bu zihniyet geldi başa 1 ileri ise 5 geri. Daha ortacı toplarlayıcı biri lazım.
Ekrem başkanı anlarım da kemal gibi yarım akilliya güvenilmez renktas .. akpli melisi madara etti 3 gün geçmeden herif çıktı Urfa'da fındık yetiştiriliyor dedi..
Mansur Yavaş Yavuz Agiralioglu Musavvat Dervişoğlu gibi adamların sayısının artması lazım bilhassa Yavuz Beyin eski söylemleri de çok yerinde devrin adamı gibi takılmamış .. Bu 3 lunun aktif görevde olmasını çok istiyorum sola kaybediyoruz algısının ortak bir çatı altında kırılması şart yoksa daha çok prim yapacak bu kansizlar..
KK secilse (ki ben gram sevmememe rağmen gözüm kapalı oy atarım) hepimizi pişman eder gibi geliyor