Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.218
- 6.801
- 853
bugünkü hareketleri açıklayabilecek varmi? isten cikmadan önce dolar 17 ye gidiyordu borsa +5% falandi sonra borsa çakılmış dövizde gerilemis simdi yine çıkıyor ikisi birden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yukarda açıklamış admin 1 veya 2 sayfa önce.bugünkü hareketleri açıklayabilecek varmi? isten cikmadan önce dolar 17 ye gidiyordu borsa +5% falandi sonra borsa çakılmış dövizde gerilemis simdi yine çıkıyor ikisi birden.
bakıyorum şimdiYukarda açıklamış admin 1 veya 2 sayfa önce.
kanka soğuk diyorlar haberin olsun sen güllük gülistanlık zamanda bile içlikle gezen adamısnÖlmüyor da mk
reisimizvenezuelanin petrolu var bizim neyimiz var?
Özel sektör çalışanları ne kadar zam alır acaba ortalama
Bizim yazilim sektöründe yeni mezun mühendisleri düsük ücretten baslatirlar 1 sene geçmeden enflasyondan bagimsiz kendini gelistirmissen yüzde 100’e yakin zam alirsin, ama simdi isler iyice karisti. Normalde baktiginda özel sektörde su an yüzde 50-60 zam bile yapsalar öp basina koy diyorlar ama bizim sektörün dinamikliğini anlatamiyorum kimseye,ise ilk baslamayla 1 sene deneyimin arasinda 2 kat fark var maddi ve bilgi birikim açısından, ne yapacagimi da sasirdim acikcasi, cok garip bir durum
Özel sektör tamamen patronların insiyatufine kalmış durumda. Kimisi mevcut zam oranını askeri ucret almiyorsun diye kırpıyor. Kimisi ise hakkini fazlası ile veriyor. İkramiye, performan ödül sistemi vbÖzel sektör çalışanları ne kadar zam alır acaba ortalama
Bizim yazilim sektöründe yeni mezun mühendisleri düsük ücretten baslatirlar 1 sene geçmeden enflasyondan bagimsiz kendini gelistirmissen yüzde 100’e yakin zam alirsin, ama simdi isler iyice karisti. Normalde baktiginda özel sektörde su an yüzde 50-60 zam bile yapsalar öp basina koy diyorlar ama bizim sektörün dinamikliğini anlatamiyorum kimseye,ise ilk baslamayla 1 sene deneyimin arasinda 2 kat fark var maddi ve bilgi birikim açısından, ne yapacagimi da sasirdim acikcasi, cok garip bir durum
sempati beslemiyorum ama adam ezip gecmis.
19'u gecti euro.