GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne günah işledik de böyle cezalandırılıyoruz. Her gün biraz daha fakirleşiyoruz psikolojiler alt üst, dün beyaz eşya dükkanları bile kapalıydı bugün ki olası kaos ortamı piyasalar yüzünden yakında tamamen kapanacaklar çünkü böyle saçma sapan enflasyon olamaz, fiyatlar saatten saate değişir olacak

Eylül ayında yeni yılda dolar 10 TL olur olmaz tartışması yapıyorduk ağırlıklı kesim yuh artık olmaz diyordu. Yılbaşında dolar 20 TL olmaması için hiçbir sebep yok.

Admirim sabahtan beri merkez mi müdahale ediyor kura? 17.50'den bi anda 17.30 oluyor
Sabah 8de durum daha vahimdi, 17.70'ten bi anda 17.20'ye falan indi, saniyelik 5 kurus oynuyordu
Hacim az diyedir. 10'dan sonra daha net hareketler başlar.

Kimsenin anlık kur takibi yapmasını önermiyorum, kendinize sadistlik yapmayın.

İlk kez bir enstrümanın düzeltme yapmadan böyle gitmesine şahit oluyorum.

Benzine akşam yine zam gelecek; 20 liraya yolu var kendinizi hazırlayın. Dolar yükseliyor diye devinenler yarın kilometrede 1 lira yakmaya başlayınca görür umarım ebesinin hörekesini
Sadece onlar görse gram üzülmem. Çoluğu çocuğu varmış diye. Olan sana bana da oluyor bu müptelalar yüzünden

Sadece onlar görse gram üzülmem. Çoluğu çocuğu varmış diye. Olan sana bana da oluyor bu müptelalar yüzünden
Dedim ya kininizi diri tutun diye. Bugün ihanet edenlerin yaptıkları yarın unutulmamalı.

Benzine akşam yine zam gelecek; 20 liraya yolu var kendinizi hazırlayın. Dolar yükseliyor diye devinenler yarın kilometrede 1 lira yakmaya başlayınca görür umarım ebesinin hörekesini
Kank kmye 1 liranın altında yakan arac var mı şuan. Herif tüpte 1 lira yakıyor diyo.

Artık bunların cahil kendini bilmez hareketler veya beyanatlar olduğuna inanmıyorum. Kimse bu kadar ahmak olamaz. Korkum odur ki gider ayak geride kalanlara enkaz bırakmak derdindeler ....

Enflasyon tavan -dolar tavan -maaslara %50 civarı zam deyip erken seçim yapıp yeni hükümete alın ebenizinkini görün diyecek gibi geliyor

Bazen benimki daha az oluyor da sınırlarda, lafın gelişi söyledim zaten. Pahalı arabalar pahalı benzinle trafik keyfi yapıyoruz işte.
Bazı muhalif kesimin dolar 22 tl olacak senaryosu dogru mu acaba ya. Katarlilara soz verilmis diyenler var, artik neyin sozuyse

Çok değil bir hafta sussa dolar belki de euro 15'in altına düşecek ama ısrarla konuşmaya devam ediyor. Görmüyorlar mı acaba konuştukça battığımızı veya bilerek mi yapıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt