GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogrusun. Zaten sorunda burada; yuz yillarca "kul" olmus bir toplum cehalete teslim edilmis insanlar ve topraklarin degisimi zaman alacaktirda. Ama kisa zamanda yapilmasi gerekenleri yapti O kurucu. Kendi lafi degil mi ? "Cehaletle savasim daha zor ve bitmedi" ee iste bugun gelinen nokta o cehalet. Savunmasi tup kuyrugu, telefonunu cikar tiplerin oldugu bir toplum ki bunlarin 100 kat beterleri vardir etrafimizda biliyorum.
Kurucu zaten yapması gerekeni yapti ama cehalet bizi gene aynı noktaya getirdi kul olmaya. Şuan eminim bu oy verenlerin çoğu hükümdarlık gelsin bizde kul olalim diye oylama yapilsa %30-40 arasi evet çıkar.

Kurucu zaten yapması gerekeni yapti ama cehalet bizi gene aynı noktaya getirdi kul olmaya. Şuan eminim bu oy verenlerin çoğu hükümdarlık gelsin bizde kul olalim diye oylama yapilsa %30-40 arasi evet çıkar.

Bugun forumda gordum, Musk ile olan gorusmesini... Arkasinda vatana ihanet etmis sozde padisah portreleri.. Utanc verici.

Bugun forumda gordum, Musk ile olan gorusmesini... Arkasinda vatana ihanet etmis sozde padisah portreleri.. Utanc verici.
Şuan yaptıkları zaten ben seçilmezsem batırırım kafası ne yapsa şaşırmam bundan sonra. Çünkü bütün yetkiler elinde istediğini yapar isterse ülkeyi komple araplara bile satar kimse de ne yapıyorsun diyemez.

Kredi, kredi kartına yüklenerek yapılan borçlu, öteki aya sarkan yaşama muhteşem diyenlerle mücadele ettiğimiz bir gün daha. Gün yine aymadı özetle...

Son 20 dakikadir garip şeyler oluyor
Dolar bi 17.20 bi 17.60 oluyor 5 saniyelik aralıklarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt