- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.945
- 4.693
Yarın için hazır mıyızefendilik arayan katar a gitsin sikiş var burda sikiş
Ekşi den alıntı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın için hazır mıyızefendilik arayan katar a gitsin sikiş var burda sikiş
Ekşi den alıntı
Kurucu zaten yapması gerekeni yapti ama cehalet bizi gene aynı noktaya getirdi kul olmaya. Şuan eminim bu oy verenlerin çoğu hükümdarlık gelsin bizde kul olalim diye oylama yapilsa %30-40 arasi evet çıkar.Dogrusun. Zaten sorunda burada; yuz yillarca "kul" olmus bir toplum cehalete teslim edilmis insanlar ve topraklarin degisimi zaman alacaktirda. Ama kisa zamanda yapilmasi gerekenleri yapti O kurucu. Kendi lafi degil mi ? "Cehaletle savasim daha zor ve bitmedi" ee iste bugun gelinen nokta o cehalet. Savunmasi tup kuyrugu, telefonunu cikar tiplerin oldugu bir toplum ki bunlarin 100 kat beterleri vardir etrafimizda biliyorum.
Her daim hazırız. Safları şık ve düzgün tutalım.Yarın için hazır mıyız
Kurucu zaten yapması gerekeni yapti ama cehalet bizi gene aynı noktaya getirdi kul olmaya. Şuan eminim bu oy verenlerin çoğu hükümdarlık gelsin bizde kul olalim diye oylama yapilsa %30-40 arasi evet çıkar.
Şuan yaptıkları zaten ben seçilmezsem batırırım kafası ne yapsa şaşırmam bundan sonra. Çünkü bütün yetkiler elinde istediğini yapar isterse ülkeyi komple araplara bile satar kimse de ne yapıyorsun diyemez.Bugun forumda gordum, Musk ile olan gorusmesini... Arkasinda vatana ihanet etmis sozde padisah portreleri.. Utanc verici.
6. Mudahaleyi yapar yarın mb.
Cinlere karşı değil mi bu Nas suresi?Adam nas dedikçe dolar kendisine sövülmüş gibi algılıyo
o sure olan (evet cinlere karşı), erdoğanın bahsettiği nas; genel olarak islami kuralları, ayetleri, hadislerin genel adı.Cinlere karşı değil mi bu Nas suresi?
TL nin içine üç harfli kaçmış gibi davranıyor sandımo sure olan (evet cinlere karşı), erdoğanın bahsettiği nas; genel olarak islami kuralları, ayetleri, hadislerin genel adı.
Üç harflı kaçırmaz belki ama üç harfliye ha çevirdi ha çevirecek. Az kaldıTL nin içine üç harfli kaçmış gibi davranıyor sandım
Bize kaçıyor 3 harfli. Lan! Ne hale geldik? Ekonomi konusunda cin, felak nas filan konuşuyoruz.Üç harflı kaçırmaz belki ama üç harfliye ha çevirdi ha çevirecek. Az kaldı