Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.748
- 71.316
- 4.918
İlim Yayma Ödülleri 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıldıracam
Ali Babacan: Nas ise eğer, azı çoğu yok ki? %19 faiz haram da, %14 helal mi? Eğer nassa, indir sıfıra.
Faiz yükseltirken ses soluk yok indirirken Nas Felak .. Faiz haramsa %0.0005 faiz bile versen haramdır.. Ama sen çıkıp müjde olarak vatandaşa 0.60 lik kredi acikladin geçen yaz..
Yeni bakanın ömrü uzun olmaz, CV gönder istersen reise.Ali deyinceHüsnü deyince auww öncelikle elinizdeki değerlerin kıymetini bilin modum
Bi sure sonra secilmek isteyen kalmayacak zaten ,yine bunlar kalir basaOlay seçimle değişecek boyuttan çıkıyor malesef
Benim seçimden umudum vardı ama o da azalıyor çünkü merkez bankası olmayan parasını satıyor kamu bankaları kötü yönetiliyor bütçede durum ne bilmiyoruzBi sure sonra secilmek isteyen kalmayacak zaten ,yine bunlar kalir basa![]()
kardesim nereye yavekonomi y yemişken forumu da futbolu da takip etmenin bir manası yok. benden buraya kadar. herkese iyi forumlar
ekonomi y yemişken forumu da futbolu da takip etmenin bir manası yok. benden buraya kadar. herkese iyi forumlar
ekonomi y yemişken forumu da futbolu da takip etmenin bir manası yok. benden buraya kadar. herkese iyi forumlar