GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala dövize geçmemiş renkdaşım var ise makas falan demeyip dövize geçsin. İsmi lazım değil sayesinde her an bir önceki anı aratacak. Swap anlaşmasında 1 dolar 24 tl olacak taahhüdü dedikoduları doğru gibi.susmuyor zira inatla.

Edit:tabiki ytd değildir.😂

Son düzenleme:
Faiz yükseltirken ses soluk yok indirirken Nas Felak .. Faiz haramsa %0.0005 faiz bile versen haramdır.. Ama sen çıkıp müjde olarak vatandaşa 0.60 lik kredi acikladin geçen yaz..

Faiz düşmüyorki ya, hangi faiz % 14'e geliyor şu an, hiç biri.

Amaçsız hareketler bunlar, dolayısıyla işin altında başka bir mevzu olduğu çok belli.

Faiz düşmüyorki ya, hangi faiz % 14'e geliyor şu an, hiç biri.

Amaçsız hareketler bunlar, dolayısıyla işin altında başka bir mevzu olduğu çok belli.

Vurguladigim şey başka üstad faizin reel durumu değil söylemlerdeki saçmalık

Vurguladigim şey başka üstad faizin reel durumu değil söylemlerdeki saçmalık

Diyorum ya farklı bir plan var, ne olduğunu da hala öngöremiyorum. Dövizi yükseltip 600 CDS olan ortamda kimse bize yatırım yapmayacaktır.

Bir noktaya gelip kendi biatçılarını etkileme gücünden dolayı elinizdeki dövizleri satın diyebilir, bu şekilde de ne olur bilmiyorum ama şu anki dolar grafiğinde fibonacci 3.618'e dayandı bu savaş senaryosu gibi bir şey nasılki geçen sene 8.60ken Berat istifa ettiyse bu kez de bir şey olmalı ama dediğim gibi öngöremiyorum.

5 yıllık enflasyon yedik 2 ayda, sen düşün gerisini.

Allah belanızı versin baska bisi demiyorum

keşke 26 haziranda seçim olacağı açıklansa :)

ekonomik etkisi ne olur acaba

Ya düşünüyorum da cidden bir sebep bulamıyorum. Tamam model uygularsan uygula da her açıklamanda roketleyen bir döviz varken ve bu sebeple fakirleşirken bir insan neden açıklama yapar ya? Cidden akıl tutulması yaşıyorum, hadi yapıyor da kimse mi diyemiyor çevresinden en azından sessiz kalması konusunda. Bir lafım da Tüsiad'a olsun, bu şeytanı siz büyüttünüz gram acımıyorum size ama olan yine halka olacak işte, Güler Sabancı'ya selam olsun.

Neymiş efendim? Faizleri düşürüyormuşuz. Benden başka bir şey beklemeyin. Bir Müslüman olarak naslar neyi gerektiriyorsa onu yapmaya devam edeceğim. Hüküm bu.

🥴
Ali Babacan: Nas ise eğer, azı çoğu yok ki? %19 faiz haram da, %14 helal mi? Eğer nassa, indir sıfıra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt