- 19 Şubat 2009
- 22.408
- 3.692
- 2.313
Bilgisizlik olabileceğini düşünmüyorum. Bu ilk defa yapılmıyor çünkü.Şu an alınan kararların ardında bilgisizlik mi var yoksa kasıt mı, hala bunu anlamlandıramıyorum. İki ihtimal de birbirine yakın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgisizlik olabileceğini düşünmüyorum. Bu ilk defa yapılmıyor çünkü.Şu an alınan kararların ardında bilgisizlik mi var yoksa kasıt mı, hala bunu anlamlandıramıyorum. İki ihtimal de birbirine yakın.
Bazı muhalif kesimin dolar 22 tl olacak senaryosu dogru mu acaba ya. Katarlilara soz verilmis diyenler var, artik neyin sozuyse
Söz değil de swap yapılırken geri ödeme taahhüdü veriliyor benim bildiğim kadarıyla, geri öderken de 1 dolar 22TL veya 24TL mi öyle bir rakam üzerinden ödeme yaparız denilmiş diye söyleniyor.Bazı muhalif kesimin dolar 22 tl olacak senaryosu dogru mu acaba ya. Katarlilara soz verilmis diyenler var, artik neyin sozuyse
Dün akşam piyasa açılmadan önce yapılan o açıklama zaten direkt yükselmesini hedefliyor. 22 olunca ne olacak faizi bir anda %30a mı çekecekler her lafı yiyip, sanmıyorum.Bazı muhalif kesimin dolar 22 tl olacak senaryosu dogru mu acaba ya. Katarlilara soz verilmis diyenler var, artik neyin sozuyse
Dünyanın tersine ilk defa gidiyoruz. Önceki hiç bir olayda böyle bir durum yoktu.Bilgisizlik olabileceğini düşünmüyorum. Bu ilk defa yapılmıyor çünkü.
BİST100 sert düşüyor bunu bugün daha iyi anladık ki bu ülkede tek yatırım aracı dolardır yok hisse senediymiş yok altın yok gümüş hiç boş yere uğraşmayın gidin dolar alın her türlü kazanırsınız çünkü bundan sonra kazancınızın eşik değeri olarak doları almaya başlayacağız enflasyonu değil maaşının artışı, yatırımın büyümesi doların hızını geçmişse iyi yoksa kötü çok fena
Üstat Bist düştükçe almaya devam mı diyorsun yani ben fon aldım son 3 ayda yerliler %50 artarken Amerikan fonları %80 civarı arttı ama hiç biri doların artışını geçemedi acaba fon yerine kendim mi hisse seçsem diyorum sen 2 ayda %100'den fazla artanlar var demişsin ama ona da fazla vaktim olmuyor sürekli şirketleri araştırmak gerekiyor1300den 2400e 2 ayda giderken bir çok kafa hisse x2 yaptı mesela demir çelikler % 100'den fazla, THY falan da % 100'den fazla arttı. Bırak da biraz düzeltme olsun. Bist döviz bazlı diplerde şu an çok ciddi potansiyel var orada, hükümet değişimi ile beklentim 5000 civarı 2 sene sonra.
Altın, gümüşle ilgili tezin de hatalı zira 2 ayda onslar sabit kalırken döviz ne kadar arttıysa onlar da o kadar arttı.
Üstat Bist düştükçe almaya devam mı diyorsun yani ben fon aldım son 3 ayda yerliler %50 artarken Amerikan fonları %80 civarı arttı ama hiç biri doların artışını geçemedi acaba fon yerine kendim mi hisse seçsem diyorum ama ona da fazla vaktim olmuyor şirketleri araştırmak gerekiyor
Naci Ağbal kalsa idi doğru politikalar ile çok daha iyi olurduk. Çok büyük yanlış yapıldı kendisi gönderilerek.Dünyanın tersine ilk defa gidiyoruz. Önceki hiç bir olayda böyle bir durum yoktu.
Naci Ağbal ve sonrası olanlar ülkeyi uçuruma sürüklemek.
Güzel strateji üstat sağol verdiğin bilgilerin için hayırlı, bol, bereketli kazançların olsun yan tahtalarda döviz fazlası olan şirketleri araştırayım o zaman ama yine de tüm yatırımı sadece Bist'e yapmak doğru değil sanki yabancı hisseleri de değerlendirmek gerekiyorSon 3 ayda % 200 artan bir çok hisse oldu, doğru yerde konumlanmak önemli, en basiti 6 liraya düşen Kardemir, cuma sabahı 13.30 lirayı görüp satış yedi devamında, 2 ayda falan oldu herşey.
Doğru zamanda doğru maliyetle alman gerekiyor mesela şimdi de Bist30 artışının yan tahtalara yayılacağını düşünüyorum, yan tahtalarda döviz fazlası olan şirketler x3, x5 yapabilir orta vadede.
Güzel strateji üstat sağol verdiğin bilgilerin için hayırlı, bol, bereketli kazançların olsun yan tahtalarda döviz fazlası olan şirketleri araştırayım o zaman ama yine de tüm yatırımı sadece Bist'e yapmak doğru değil sanki yabancı hisseleri de değerlendirmek gerekiyor
Simitin fiyatını biliyor mu ?
Y ufka ve p ırasa yiyormuş. Cilde iyi diye.Simitin fiyatını biliyor mu ?