- 18 Temmuz 2009
- 82.783
- 242.640
- 5.263
Hızlı gelir dedim de çok hızlı geldi. 7.23ten döndü, geçerse %10 daha ekle sen ona.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam işte al sana turist akınıyazik su ulkeye, suan elin ingilizi gelse 1000 pound bozdursa 3 hafta krallar gibi yasiyor.
Böyük resmi görmüyor insanlar yiğenim. Dış mühraklar bize oyun oynuyor. Gör bak nasıl düzelecek her şey. Hem biz dovüz ile mi alışveriş yapıyoz. TL kullanalım.normalleşme sürecine girdik mi ekonomide.
paritelerde son durum nedir kmki, 1 A haber izleyicisi olarak bizlere neler aktarabilirsin
Tamam işte al sana turist akını
Bunlar ne içiyorsa aynısından bana daŞşş beyler rahat olun
![]()
Toparlanma güçleniyor: ‘Enflasyon geriledi! İhracatta 2020 rekoru geldi’
Ekonomideki toparlanmanın güçlendiğine ilişkin sinyaller netleşti. Temmuzda PMI 9.5 yılın zirvesine çıkarken, ihracatta 2020 rekoru kırıldı. Enflasyon yüzde 12'nin altına indi. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 'Tarihi bir dönüm noktası. İkinci yarıya ilişkin pozitif beklentilerimiz…m.sabah.com.tr
Ha diğer ekonomilerde durum stabil, VIX yani korku endeksi 25 civarınd, Mart ayında 80 olmuştu.
Şu anki durum bize özel ve yine SWAP diloluğunun etkisi, sen millete % 1000 faizle TL verirsen o TLleri böyle atarlar suratına sonrasında.
Valla dövizle ürün satmayan her şirket için etkisi sert olacak.Çok sıkıntılı yav bizim işler euroya bağlı boku yedik
Valla dövizle ürün satmayan her şirket için etkisi sert olacak.
Maalesef bu daha fragman gibi, daha kötü günler önümüzde
Bilmediğim için soruyorum Türkiye neden sabit kur politikası uygulamıyor?
Hammadde euro üzerinden alınıyor di mi? Sonra da TL üzerinden satış yapıyorsunuz?Problem sadece satmak değil. Euro yükseldikçe aldığın fiyat iskontoları düşüyor. Yüklü bir iş için özel iskonto talep ettim bugün gönderdikleri iskonto euro kuru 8.5₺ ye kadar geçerli diye cevap verdiler, cevap verdikleri an 8.55 oldu.