Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.891
- 103.795
- 5.238
Daha şanslısı var.Dunyada Tayip erdogan gibi sansli adam yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha şanslısı var.Dunyada Tayip erdogan gibi sansli adam yok
O duruma göre değişiyor. Platinde hızlı hareket olduğu anda marj genişliyor bayağı. Stabilken daha iyi.
Benim marjdan kastım yükseliş seviyesiydi aslında, yanlış anlaşılmış.
Likitide imkan limitlerinin yarıya düşmesiyle ne olacak? Kredileri mi azaltacaklar nedir olay?
Faiz arttırımına yol yapıyorlar.Likitide imkan limitlerinin yarıya düşmesiyle ne olacak? Kredileri mi azaltacaklar nedir olay?
Gecmise dair soylediklerinde hakli da faizleri nasil dusurecegini anlamadim.Sn. Cumhurbaşkanımız beyaz eşya satışlarına bakarak, alım gücünün arttığını söyleyip, faizlerin daha da düşeceğini açıklamış.
Icinden paralari almayi unutma30 beğeniye Berat albayrakın önüne yazar kasa fırlatırım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
2002den bu yana kaç kez buzdolabı aldınız?Gecmise dair soylediklerinde hakli da faizleri nasil dusurecegini anlamadim.
boy kilo kaç?30 beğeniye Berat albayrakın önüne yazar kasa fırlatırım
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 kez buzdolabi 1 kez camasir m. 1 kez bulasik m. 1 kez klima 2 kez tv aldik ayrica eve kombi baglattik cok sukur Reis olmasa olmazdi.2002den bu yana kaç kez buzdolabı aldınız?
Arıcak merkez bankası başkanını, düşür diyecek, düşecek.
Ejder meyveli smoothie sever misin?1 kez buzdolabi 1 kez camasir m. 1 kez bulasik m. 1 kez klima 2 kez tv aldik ayrica eve kombi baglattik cok sukur Reis olmasa olmazdi.
1 kez buzdolabi 1 kez camasir m. 1 kez bulasik m. 1 kez klima 2 kez tv aldik ayrica eve kombi baglattik cok sukur Reis olmasa olmazdi.
Daha once denemedigim bir tatEjder meyveli smoothie sever misin?
eskıden bu meyveler ulkeye bıle gelmezdiDaha once denemedigim bir tat
Beyaz esya sektorunde iyiyiz sanirim cogu yerli ve milli tipki iyi parti gibi esyalarYerli ve milli mi yoksa yabanci ve milsiz mi ? Eger yabanci marka aldiysan tehlike.
Eskiden americano icmek icin italya'ya gitmemiz gerekirdi bugun adeta turkano gibi her yerde bulabiliyoruz bir starbuckseskıden bu meyveler ulkeye bıle gelmezdi
lükse bakın
TOGG siparisi verdım 175 bin tlmişEskiden americano icmek icin italya'ya gitmemiz gerekirdi bugun adeta turkano gibi her yerde bulabiliyoruz bir starbucks
Sayin Cumhurbaskanimiz son doneminde iyice olumlu hamleler yapmaya basladıTOGG siparisi verdım 175 bin tlmiş