- 14 Haziran 2009
- 29.929
- 15.152
- 3.018
Dolar 7,23 olunca sesi çıkmayan cehabeliler!! Reyize gurban olun siz!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BravoAkdeniz değil Karadeniz'de doğalgaz bulundu denecek bence
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bulmuş olsak çoktan açıklardık.adminim bulduk mu bulmadık mı
yetkililerden haber gelmiştir sana
bu gerçek değilse böyle haberler yaptırmazlardıBulmuş olsak çoktan açıklardık.
İyi algı oluşturdular ama.
Sen her yapılan haberin gerçek olduğunu mu sanıyorsun?bu gerçek değilse böyle haberler yaptırmazlardı
cuma ayasofyada açıklarlar
yoo ama bu denli bi işe girişmezler diye düşünüyorumSen her yapılan haberin gerçek olduğunu mu sanıyorsun?
Neye giriştilerki, cuma bir sürpriz olacağı söylenmiş sadece resmi olarak.yoo ama bu denli bi işe girişmezler diye düşünüyorum
abi diyon ya bu dogalgaz muhabbetine algı diye ben de o denli bi şeyde algı olarak kullanamazlar diyorumNeye giriştilerki, cuma bir sürpriz olacağı söylenmiş sadece resmi olarak.
Doğalgaz konusu henüz bir iddia.abi diyon ya bu dogalgaz muhabbetine algı diye ben de o denli bi şeyde algı olarak kullanamazlar diyorum
girişemezler dedigim senin dedigin algı olayı.
Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de beklenti çok büyük. Eğer gerçekten o beklentilerin altı doluysa ve o enerji kaynakları işlenip satılabilirse 5e kadar rahat düşer.Diyelim ki gerçekten büyük bir doğalgaz kaynağı bulduk, ekonomimize ne kadar katkısı olabilir ki? Dolar yılsonunda 2,5 3 liraları görür mü?
@Emrah Duvar @Berke DenizEuro 10 olunca Turkiyeye gelip iflas bayragini cekmeden Nusrette altin kaplamali bir bonfile gömmeyi planliyorum. Maksat Turk ekonomisine destek olsun. Nakit girişi olsun
Ne buEuro 10 olunca Turkiyeye gelip iflas bayragini cekmeden Nusrette altin kaplamali bir bonfile gömmeyi planliyorum. Maksat Turk ekonomisine destek olsun. Nakit girişi olsun
Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de beklenti çok büyük. Eğer gerçekten o beklentilerin altı doluysa ve o enerji kaynakları işlenip satılabilirse 5e kadar rahat düşer.
Ancak ben pek olası görmüyorum.