GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Her seçim öncesi bir doğalgaz-petrol falan bulunur ama umarım bu kez doğrudur. Osmanlının son dönemlerindeki feyk seferlerine benzemesin de.

abi diyon ya bu dogalgaz muhabbetine algı diye ben de o denli bi şeyde algı olarak kullanamazlar diyorum
girişemezler dedigim senin dedigin algı olayı.
Doğalgaz konusu henüz bir iddia.

Açıklama sadece siyasi bile olabilir.

Oluşan algı Türkiye büyük bir rezerv buldu, ülke kurtuldu şeklinde.

Diyelim ki gerçekten büyük bir doğalgaz kaynağı bulduk, ekonomimize ne kadar katkısı olabilir ki? Dolar yılsonunda 2,5 3 liraları görür mü?

Euro 10 olunca Turkiyeye gelip iflas bayragini cekmeden Nusrette altin kaplamali bir bonfile gömmeyi planliyorum. Maksat Turk ekonomisine destek olsun. Nakit girişi olsun

Diyelim ki gerçekten büyük bir doğalgaz kaynağı bulduk, ekonomimize ne kadar katkısı olabilir ki? Dolar yılsonunda 2,5 3 liraları görür mü?
Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de beklenti çok büyük. Eğer gerçekten o beklentilerin altı doluysa ve o enerji kaynakları işlenip satılabilirse 5e kadar rahat düşer.

Ancak ben pek olası görmüyorum.

Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de beklenti çok büyük. Eğer gerçekten o beklentilerin altı doluysa ve o enerji kaynakları işlenip satılabilirse 5e kadar rahat düşer.

Ancak ben pek olası görmüyorum.

Eğer petrol falan bulunduysa Amerika'ya Rusya'ya falan peşkeş çeker yine limak'ı turkuaz'ı falan doyururlar.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt