GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakan yeni açıklama yaptı rezerv değeri 65 milyar dolar olacak diye. 5 milyar dolar da çıkarma bedeli var.

İyi senaryoda girdi 60 milyar dolar, 2-3 yıl beli doğrultur, fazlası olmaz.

niye olmicak faydası? benim yaşadıgım yerde de yok doğalgaz ben seviniyorum, bana yararı olmaz baskasına olur

Saçma sapan bir düşünce. Adamın arabası yok ama yol ve köprü yaptılar diye sevinir. Hayatında hiç uçağa binmemiş adam havalimanı yaptılar diye sevinir. Bu hükümet, kendi vatandaşları için hiçbir hayırlı iş yapmaz. Öncelikle kendi çıkarını, daha sonra da yandaşlarının çıkarlarını gözetir. Durumun özeti budur.

Saçma sapan bir düşünce. Adamın arabası yok ama yol ve köprü yaptılar diye sevinir. Hayatında hiç uçağa binmemiş adam havalimanı yaptılar diye sevinir. Bu hükümet, kendi vatandaşları için hiçbir hayırlı iş yapmaz. Öncelikle kendi çıkarını, daha sonra da yandaşlarının çıkarlarını gözetir. Durumun özeti budur.
asıl saçma olan düşünce bu ve komik bi post rtş kusura bakma

Çıkartmak için neler yapmaları lazım?
Her imkanımız olsa ne kadar sürer?

Cbaşkanı 2023 de kullanıma sunacağız dedi ya ekonominin şahlanması için de 2023 ü mü bekleyeceğiz şimdi

asıl saçma olan düşünce bu ve komik bi post rtş kusura bakma

Yahu bir yürü git be. Ekonomiyi mahvettiler hala doğalgaz çıkardılar diye seviniyorlar. Çıkarsalar ne çıkarmasalar ne? Bana ne faydası olacak ki? Vatandaşa yine aynı tarifeden satacaklar. Onlar ceblerini doldurmaya devam edeceler, birileri de hala üç kuruşa ömür çürütmeye devam edecek.

Yahu bir yürü git be. Ekonomiyi mahvettiler hala doğalgaz çıkardılar diye seviniyorlar. Çıkarsalar ne çıkarmasalar ne? Bana ne faydası olacak ki? Vatandaşa yine aynı tarifeden satacaklar. Onlar ceblerini doldurmaya devam edeceler, birileri de hala üç kuruşa ömür çürütmeye devam edecek.
hadi ordan Ahmet Bencil Şimşek'sin artık!

elde edilen 60 milyar dolar ile batmakta olan büyük sırketler finanse edilir. burada spor kulupleride fayda sağlar.

şu ana kadar en fazla borç yapan bu destekten en fazla yararlanan kulup olacaktir. keşke bizde riva florya olmasaydi da dogalgazdan payimizi alsaydik

Ulan Dünya'nın fındık ihtiyacının çoğunluğunu bizim ülke karşılıyor. Fındığın kilosu kaç para? Yine çayı biz üretiyoruz, fiyatı yine ortada. Antep fıstığı, rakı daha sayayım mı?
konuyu dillendirmek istediğin yerlere niye çekiyosun ki ben istemiyor muyum fındıktan da caydan da kazanalım çayı bizzat ben üretiyorum da bunlara ben ne yapayım şimdi :D
ahmet işine bak bencil ahmet sende çay yoktur sana ne çayın parasından ahahah :=) senin kafandan yazdım bak yorumu oldu mu

konuyu dillendirmek istediğin yerlere niye çekiyosun ki ben istemiyor muyum fındıktan da caydan da kazanalım çayı bizzat ben üretiyorum da bunlara ben ne yapayım şimdi :D
ahmet işine bak bencil ahmet sende çay yoktur sana ne çayın parasından ahahah :=) senin kafandan yazdım bak yorumu oldu mu

Kusura bakma. Senin gibi bir ciddiye alan ben de kabahat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt