İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
Fındık işine dönmezse ben de bişey bilmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bal tutan parmağını yalar söyleminle ters bi atasözü ama sen bilirsin üstat
niye olmicak faydası? benim yaşadıgım yerde de yok doğalgaz ben seviniyorum, bana yararı olmaz baskasına olurVatandaşa hiçbir faydası olmayacak Can, onu söylüyorum. Benim oturduğum semte yıllar oldu doğalgaz gelmiyor zaten, niye sevineyim ki?
niye olmicak faydası? benim yaşadıgım yerde de yok doğalgaz ben seviniyorum, bana yararı olmaz baskasına olur
asıl saçma olan düşünce bu ve komik bi post rtş kusura bakmaSaçma sapan bir düşünce. Adamın arabası yok ama yol ve köprü yaptılar diye sevinir. Hayatında hiç uçağa binmemiş adam havalimanı yaptılar diye sevinir. Bu hükümet, kendi vatandaşları için hiçbir hayırlı iş yapmaz. Öncelikle kendi çıkarını, daha sonra da yandaşlarının çıkarlarını gözetir. Durumun özeti budur.
asıl saçma olan düşünce bu ve komik bi post rtş kusura bakma
hadi ordan Ahmet Bencil Şimşek'sin artık!Yahu bir yürü git be. Ekonomiyi mahvettiler hala doğalgaz çıkardılar diye seviniyorlar. Çıkarsalar ne çıkarmasalar ne? Bana ne faydası olacak ki? Vatandaşa yine aynı tarifeden satacaklar. Onlar ceblerini doldurmaya devam edeceler, birileri de hala üç kuruşa ömür çürütmeye devam edecek.
hadi ordan Ahmet Bencil Şimşek'sin artık!
Rakı çok zoruma gidiyor be aga.Ulan Dünya'nın fındık ihtiyacının çoğunluğunu bizim ülke karşılıyor. Fındığın kilosu kaç para? Yine çayı biz üretiyoruz, fiyatı yine ortada. Antep fıstığı, rakı daha sayayım mı?
Koim takımlaraelde edilen 60 milyar dolar ile batmakta olan büyük sırketler finanse edilir. burada spor kulupleride fayda sağlar.
şu ana kadar en fazla borç yapan bu destekten en fazla yararlanan kulup olacaktir. keşke bizde riva florya olmasaydi da dogalgazdan payimizi alsaydik
konuyu dillendirmek istediğin yerlere niye çekiyosun ki ben istemiyor muyum fındıktan da caydan da kazanalım çayı bizzat ben üretiyorum da bunlara ben ne yapayım şimdiUlan Dünya'nın fındık ihtiyacının çoğunluğunu bizim ülke karşılıyor. Fındığın kilosu kaç para? Yine çayı biz üretiyoruz, fiyatı yine ortada. Antep fıstığı, rakı daha sayayım mı?
konuyu dillendirmek istediğin yerlere niye çekiyosun ki ben istemiyor muyum fındıktan da caydan da kazanalım çayı bizzat ben üretiyorum da bunlara ben ne yapayım şimdi
ahmet işine bak bencil ahmet sende çay yoktur sana ne çayın parasından ahahah :=) senin kafandan yazdım bak yorumu oldu mu
mal mıKusura bakma. Senin gibi bir ciddiye alan ben de kabahat.

niye ne oldu şimdi sen demiyo muydun bende dogalgaz yok niye sevineyim falan diye. al aynı lafı sana ben yapıyorum, işine gelmeyince ikidir hakaret ediyosun.Kusura bakma. Senin gibi bir ciddiye alan ben de kabahat.
niye ne oldu şimdi sen demiyo muydun bende dogalgaz yok niye sevineyim falan diye. al aynı lafı sana ben yapıyorum, işine gelmeyince ikidir hakaret ediyosun.