İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
ahmad tea
twinnings için Türk marka çaylar acaip leş.
twinnings için Türk marka çaylar acaip leş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vatandaşa hiçbir faydası olmayacak Can, onu söylüyorum. Benim oturduğum semte yıllar oldu doğalgaz gelmiyor zaten, niye sevineyim ki?
1800lere niye insin ki şimdi adminim1900 dolarda çok dinlendi ons, 1825e inmezse burada toplanan mallarla yine 2090a kadar yolu var, sonraki hareket için ilk hedef eski tepeyi geçmesi.
1400 dolardan 2090 dolara giderken niye çıkıyor demiş miydiniz?1800lere niye insin ki şimdi adminim
1400 dolardan 2090 dolara giderken niye çıkıyor demiş miydiniz?
Piyasada algılara yönelik olur hamleler. Trump çıkar aşı x tarihte hazır der ertesin gün görürüz 1825i.
Dümdüz yükselmesi beklenmemeli zaten de hacmin arttığı anı takip etmek lazım. Örneğin 1900 dolarlarda çok maliyetlenen oldu, eğer malı az kişi topladıysa yukarı; çok kişiye dağıldıysa düşmesi beklenti dahilinde.Ülkeler arasında savaşa dönmüş bu iş çin satıyor abd alıyor , abd satıyor çin alıyor biz de arada kazanmaya çalışıyoruz.
Adam sken bir hisse.bu kent'i takip eden var mı nasıl bir hisse her gün tavan kapatıyor çok ilginç
Endeksin yukarı aşağı yapmasının sebebi Yapı Kredi Yatırımın algoritması zaten, piyasa tepkilerini derinleştirip duruyor. 0 atılma tepkisini de önceden satın almıştı.Bistten 0 atılacak bist uçacak dediklerinde öyle bir düşürdülerki hala toparlayamadı. Nerde spek hisse var yürüyüp gidiyor. Bu kent ne satıyor da katlaya katlaya gidiyor. İllaki bir yerde milletin eline verecekler ama bu kadar katlaması akıl alır gibi değil. Bankalar bitik Yapı Krediye gireyim demiştim nalet olsun dediğim güne banka batmış gibi düşüyor. Yakında benden para isteyecekler diye korkuyorum
Kent bölünmeden önce hisseleri alan bir tanıdık 50-60k götürdüKentin anlık fiyatıyla şirketin değeri yıllık kazancının 1234 katına eşit. Yani 1234 yıl sonra verdiğiniz parayı anca geri veriyor. Normalde gıda sektörünün ederi 7-8 olur yani 150 kat daha yüksek. Böyle bakarsak şirketin lot başına değeri 3-4 lira olmalı ancak 493 lira.
Piyasa değeri ise defter değerinin tam 202 katı yani 2.5 lira defter değeri olan hisse 202 katından işlem görüyor borsada.
Manyaklık yapar alırsınız falan da söylemiş olayım.
Yav illaki kazanan olacak ama tamamen kumar ve şans, elinde patlaması da olasıydı ve bayağı yüksek ihtimaldi. Adamlar 3 liradan toplayıp 500 liradan sattılar hisseleri, 100 liraya kadar kimse yüzüne bakmıyor sonra 1000 liraya çıkacak söylentileriyle her yükselişte satıyorlar.Kent bölünmeden önce hisseleri alan bir tanıdık 50-60k götürdü
Epeydir takibimde Kent.Kentin anlık fiyatıyla şirketin değeri yıllık kazancının 1234 katına eşit. Yani 1234 yıl sonra verdiğiniz parayı anca geri veriyor. Normalde gıda sektörünün ederi 7-8 olur yani 150 kat daha yüksek. Böyle bakarsak şirketin lot başına değeri 3-4 lira olmalı ancak 493 lira.
Piyasa değeri ise defter değerinin tam 202 katı yani 2.5 lira defter değeri olan hisse 202 katından işlem görüyor borsada.
Manyaklık yapar alırsınız falan da söylemiş olayım.
Kagit bölündü rengdas ne gerilemesi. Emir verme hususunda bir sey diyemem lakin iyi düşün. Bugün bir sinyal verdi.Epeydir takibimde Kent.
2300lerden bir anda 337ye geriledi.
Pztesiden itibaren tavan yapıp kapatıyorlar tahtayı.
3 gündür satın alma emri veriyorum fakar olmuyor.
Zaten hacim olarak çok aZ günlük satış adedi.
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok zaten alamıyoruz bir türlü.Kagit bölündü rengdas ne gerilemesi. Emir verme hususunda bir sey diyemem lakin iyi düşün. Bugün bir sinyal verdi.