GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütün evleri gezip türk soyadlarına bakıyorlar. Bizim burada yaşlı dayılar geziyor hep.

sent via GSC
Aynen aga bizde de ayni
Nerde türk var onun ziline basiyorlar sürekli
Ben genelde evde para yok diyom o zaman gidiyorlar hemen

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Aynen aga bizde de ayni
Nerde türk var onun ziline basiyorlar sürekli
Ben genelde evde para yok diyom o zaman gidiyorlar hemen

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Bi de pazar günleri geliyorlar herkes ev de nasılsa. Işlerini biliyorlar kurnazlar.

sent via GSC

Yıl sonuna kadar 8.50yi görür diyordum ki yıl sonunu bulmayacak daha erken olacak fakat dovizimt yükselmesini özellikle istiyorlar gibi
Dün damat efendi uzakdogudan para gelecek filan dedi yeni bir Arap ulkesimi bulduk uzakdoguda

1 saat önceden 5000 dolar almış bulunmaktayım.1 ay sonra dolar 6 liraya iner.Relaks...

Son düzenleme:
Yıl sonuna kadar 8.50yi görür diyordum ki yıl sonunu bulmayacak daha erken olacak fakat dovizimt yükselmesini özellikle istiyorlar gibi
Dün damat efendi uzakdogudan para gelecek filan dedi yeni bir Arap ulkesimi bulduk uzakdoguda
Çinle swap anlaşması gündemde diyolar

Miladını dolduran Amerika'nın son hamlesi de doları şişirmek sanırım. 2017'den beri şişirdikçe şişiriyorlar ama bir gün o dolar balonu patlayacak. :ka:

Miladını dolduran Amerika'nın son hamlesi de doları şişirmek sanırım. 2017'den beri şişirdikçe şişiriyorlar ama bir gün o dolar balonu patlayacak. :ka:
Dünyadaki tüm para birimlerine karsi deger kaybeden bir TÜRK LIRASI varken bunu ABD'ye endeksleyemezsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt