- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
deprem paraları harcanması gereken yerlere harcandı bay kemal!
Olması gereken oluyor.Altına ne oluyor yav...
Biden etkisi midir bu admirimOlması gereken oluyor.
Evet dolar endeksi düşüyor, ons altın artıyor o yüzden.Biden etkisi midir bu admirim
Şu ortamda erken secim kararı alınsa yine goturup ayni adamlara verirler. Anket yapıyorlar, ekonomiyi kim duzeltir diye. Buyuk cogunluk reis diyor.
Bu ülke 20-30 yılda bir ekonomik olarak batar. Ama bu donemde digerlerinden farklı olarak batıranlar deli gibi destekleniyor hala ne yazık ki.
Bak bu tam burdaki almancıların lafı türkiye kötü dedinmi hepsinin elinde son Model Telefon var ne kötüsü diyolar adamların ekonominin iyi olduguna dair kriterleri milletin kullandıgı telefon ben izine gittimmi öyle cevremde ahım şahım telefonda kullanan görmedim işin gercegiBu yazıyı iphone ile yazmissin hala ekonomi kötü diyorsun renktas. Çıkın şu kafadan
Bak bu tam burdaki almancıların lafı türkiye kötü dedinmi hepsinin elinde son Model Telefon var ne kötüsü diyolar adamların ekonominin iyi olduguna dair kriterleri milletin kullandıgı telefon ben izine gittimmi öyle cevremde ahım şahım telefonda kullanan görmedim işin gercegi