GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 5 sene önce millet 4000 lira gibi bir paraya interrail yapiyordu. Simdi zaten yapan azdir da en az 12 13 k paran gider

Önemli olan doğruyu görmek hocam...Bizimki de ilk 2 dönem destek verdi.Sonrasında yanlışlarını gördüğü gibi desteği bıraktı.
Yok yav, benimki iflah olmaz. Kıçına giyecek donu kalmasa yine bunlara verir. Öyle bir kafa. Önceleri ciddi ciddi oturup anlatıyordum ama sonra baktım boşa zaman kaybı, vazgeçtim. Her şeyi bildiğini sanan ama aslında hiçbir halt bilmeyen ve dinlemeyen bir insana ne anlatabilirsin ki?
Devlet malından bir hırka bile olsa aşıran şehit olmaz diyen dine inanıyor, sözde 5 vakit namaz kılıyor, 2 defa da hacı olmuş adam gel ki desteklediği kişiler bunlar.
Yüzüne karşı da kaç defa hakkımı helal etmiyorum dedim zaten.

Yok yav, benimki iflah olmaz. Kıçına giyecek donu kalmasa yine bunlara verir. Öyle bir kafa. Önceleri ciddi ciddi oturup anlatıyordum ama sonra baktım boşa zaman kaybı, vazgeçtim. Her şeyi bildiğini sanan ama aslında hiçbir halt bilmeyen ve dinlemeyen bir insana ne anlatabilirsin ki?
Devlet malından bir hırka bile olsa aşıran şehit olmaz diyen dine inanıyor, sözde 5 vakit namaz kılıyor, 2 defa da hacı olmuş adam gel ki desteklediği kişiler bunlar.
Yüzüne karşı da kaç defa hakkımı helal etmiyorum dedim zaten.

Ciddi bir sağ parti olsa belki fikri değişir. Bakma millet zorunluluktan veriyor.

trump reisi dakikasında satmışız!

Hande Fırat: Ankara kulislerinde Biden’ın ekibiyle bir süredir diyalog yürütüldüğüne dair de haberler var.

Dostum Biden loading....
kapalı kapılar ardında ağam paşam. kamuoyu önünde es kükre. klasik hareketler

Kodumun abdsi karissa dolar yine bizi eziyor ulan ne biçim hale düştük..bizim gerzekler Türkiye'nin dünyada korkulan saygın bir ülke olduğunu sanıyorlar geçen araplar bile TL yakında tuvalet kağıdı olarak kullanılır diye tşk geciyor

Kodumun abdsi karissa dolar yine bizi eziyor ulan ne biçim hale düştük..bizim gerzekler Türkiye'nin dünyada korkulan saygın bir ülke olduğunu sanıyorlar geçen araplar bile TL yakında tuvalet kağıdı olarak kullanılır diye tşk geciyor
papua yeni gineliler bile dalga geçecek bu gidişle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt