- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
İş o noktaya gelse hocam bilseydik 2015 te bitcoin alırdık.Şimdi villamın havuzunda tekilamı yudumluyordum.
Sen 2017 de alırdın la en tepe noktada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş o noktaya gelse hocam bilseydik 2015 te bitcoin alırdık.Şimdi villamın havuzunda tekilamı yudumluyordum.
Gümüşe mi altına mı parayı bastın Hidocum?Yoksa ortaya karışık mı?![]()
Bizde ki şans bu kadar birader...Alırız aldığımız kur tarihin en yüksek kuru olarak kalır.Sen 2017 de alırdın la en tepe noktada

Yok yav, benimki iflah olmaz. Kıçına giyecek donu kalmasa yine bunlara verir. Öyle bir kafa. Önceleri ciddi ciddi oturup anlatıyordum ama sonra baktım boşa zaman kaybı, vazgeçtim. Her şeyi bildiğini sanan ama aslında hiçbir halt bilmeyen ve dinlemeyen bir insana ne anlatabilirsin ki?Önemli olan doğruyu görmek hocam...Bizimki de ilk 2 dönem destek verdi.Sonrasında yanlışlarını gördüğü gibi desteği bıraktı.
Yok yav, benimki iflah olmaz. Kıçına giyecek donu kalmasa yine bunlara verir. Öyle bir kafa. Önceleri ciddi ciddi oturup anlatıyordum ama sonra baktım boşa zaman kaybı, vazgeçtim. Her şeyi bildiğini sanan ama aslında hiçbir halt bilmeyen ve dinlemeyen bir insana ne anlatabilirsin ki?
Devlet malından bir hırka bile olsa aşıran şehit olmaz diyen dine inanıyor, sözde 5 vakit namaz kılıyor, 2 defa da hacı olmuş adam gel ki desteklediği kişiler bunlar.
Yüzüne karşı da kaç defa hakkımı helal etmiyorum dedim zaten.
Yok abi bu vaka farklı. Fanatizm gibi bir şey onunki. Uzunu taaa en başından beri destekleyen biri. Umutsuz vaka yani.Ciddi bir sağ parti olsa belki fikri değişir. Bakma millet zorunluluktan veriyor.
dünya'da sağ parti kalmaması gerekirken sen ciddi bir sağ parti diyorsunCiddi bir sağ parti olsa belki fikri değişir. Bakma millet zorunluluktan veriyor.
kapalı kapılar ardında ağam paşam. kamuoyu önünde es kükre. klasik hareketlertrump reisi dakikasında satmışız!
Hande Fırat: Ankara kulislerinde Biden’ın ekibiyle bir süredir diyalog yürütüldüğüne dair de haberler var.
Dostum Biden loading....
papua yeni gineliler bile dalga geçecek bu gidişleKodumun abdsi karissa dolar yine bizi eziyor ulan ne biçim hale düştük..bizim gerzekler Türkiye'nin dünyada korkulan saygın bir ülke olduğunu sanıyorlar geçen araplar bile TL yakında tuvalet kağıdı olarak kullanılır diye tşk geciyor
erken seçime hazır mıyız gençler
Türkiyeyi ztn sag partiler yönetti hep biri gider biri geir degişen bi şey olmazdünya'da sağ parti kalmaması gerekirken sen ciddi bir sağ parti diyorsun
vallaha kırıcam bilgisayarı
2023te evet