GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu kışı çıkaramayacaklar. Artık atar gider din karın doyurmuyor. Millet aç abi markete gidiyorsun ufak poşet dolduruyorsun 100 lira verip çıkıyorsun. 3-4 parça şeye 100 lira vermek nedir. Allah bi an önce kurtarsın artık bu milleti. Yerine kimin geleceğinin hiç önemi yok yalnızca bunlar gitsin yeter. Bu kadar yozlaşmayı dizilerde filmlerde görüyorduk sadece ama biz senelerdir gerçeğini yaşıyoruz

Ekonomik olarak rezil durumdayiz ama hala anketlerde yüzde 30 oy görünüyorsa bu is ile alakali fazla yorum kalmiyor.
Bi kısmı emekli ordan burdan yardım alanlar bi kısmı dinci kesim memleket yansa gene tayyip diyenler bi kısmıda diriliş ertugrul izleyen tayfa bütün dünyanın bizle ugraştıgını reisin tüm dünyayla mücadele ettigini sanıyo beyin terk etmiş al sana yüzde 30

Bence bu kışı çıkaramayacaklar. Artık atar gider din karın doyurmuyor. Millet aç abi markete gidiyorsun ufak poşet dolduruyorsun 100 lira verip çıkıyorsun. 3-4 parça şeye 100 lira vermek nedir. Allah bi an önce kurtarsın artık bu milleti. Yerine kimin geleceğinin hiç önemi yok yalnızca bunlar gitsin yeter. Bu kadar yozlaşmayı dizilerde filmlerde görüyorduk sadece ama biz senelerdir gerçeğini yaşıyoruz

herifin şu duruma bile isyan etmeyecek temiz yüzde 25 i var beni korkutan bu tayfa bu kadar biat olur mu sanki takım tutuyorlar

Erken seçim imkansıza yakin bence fakat olursa da iktidardan ziyade muhalefet hiç hazır değil bakmayın atıp.tuttuklarina şu an bir adayları yok Mansur Yavaş harici diğer showmanleri veya gülü aday gosterirlerse Erdoğan ezip geçer yine
Lakin eğer muhalefetin başındaki vasıfsız insan yine sağlam birini aday cikaramazsa bu sefer ince işi 2.tura götürür ilçe ilçe geziyor adam Anadolu'yu

Hesabı yanlış yapıyorsunuz hacı ağalar 50+1'e göre yapmanız lazım, 30 oy alınabiliyor olmasının hiçbir esprisi yok.
Sayın abim gerekirse iyi partiyide yanlarina cekerler ve 50+1'i alirlar.

Alamazlarsa alana kdr secimi yenilerler. Sistemi kitlerler.

herifin şu duruma bile isyan etmeyecek temiz yüzde 25 i var beni korkutan bu tayfa bu kadar biat olur mu sanki takım tutuyorlar

Hepsinin çıkarı var. Torpille ise girmisler, ise bile gitmeden 6 7 k parayi cebe indirmisler. O kesim sanilanin aksine zengin kesim. Dolar yukseliyor diye mutlular çünkü hesaplarinda milyonlarca dolar var. Bir gecede paraya para demiyorlar. Fakir kesim de oradan buradan devamli yardim aliyor. Asgari ücret aliyorum halimden memnunum diyenlerin hicbiri asgari ücret almiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt