- 3 Temmuz 2012
- 141.176
- 89.186
- 5.478
dolar 7 den düştü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merkez bankası sözde kuru çok yükseltmeden dolar almaya başlayacakmış ama şimdi değil halen düşmesini bekliyorlar sanırım 6,80 civarlarında alım yaparlar sonrasında kur da tekrar 7'nin üstüne atar ama ne kadar atar orasını bilmiyorum tahminen 7,30-7,50 civarı olur gibi tekrar
Market raflarına yansımasını beklemediğimiz bir yapay düşüş.
onu unutalım
trde esnaf ne kadar mağdur olsa da bu dönem tarihsel olarak yakaladığını öpmeden bırakmaz
ticaret diye anlaşılan müşteriye kötü ve özürlü malı en pahalıya iteleme
Market raflarına yansımasını beklemediğimiz bir yapay düşüş.
Market rafina yansidiysa bilin ki gramajdan çalıyorlar bu ülkede hicbirseyin fiyatı düşmez
2 hafta stabil diye bekledim geçen hafta döviz aldim 7nin altına yolculuk basladi
@Oğuzhan Ölmez kavugu rica edeyim

Bir coin tüyosu ver de halk zararını çıkarsın.
Devletin kendi eliyle teşviği de özel marketin raf fiyatının %5 aşağısına oluyor zaten. Devletin makul seviyeye indiremediği yerde ortadirek girişimcinin fiyatlarda devrim yapması da beklenemez. Doların zayıflamasından ziyade bizim paramız değerlenmediği müddetçe halkımız hak ettiği kuru ekmeğe tamah etmeye devam edecektir.
Yanlış anlama admirimde babayı alırlar.Ben zamanında kaybederken bana kimse tüyo vermiyordu.Bir coin tüyosu ver de halk zararını çıkarsın.
işte gerçek bir döviz yatırımcısı ben de döviz almam fazla kar getirmiyorlar bana göre bir miktar emtia bir miktar yerli ve yabancı hisse en güzeliBen çıkmasını istemiyorum ya dalgasına dedim.. biraz da o yüzden aldım sterlin 10 un altında olduğu sürece harika benim için keşke çıkmasın elime her nakit geçişinde alırım..
Imkansız.Faizler Mart'tan sonra düşmeye başlar. Ona göre pozisyon alın derim.
Sana uyup doge aldım 3 günde %30 zarardayım:/:/:/:/Fransız şarabı ile coin vurgununu kutluyorum.
Faizler Mart'tan sonra düşmeye başlar. Ona göre pozisyon alın derim.
Her daim ytd kısaltması kullanmışımdır.Geçmiş olsun rengim...Borsada çarptığın yüzbinlerce liraya sayarsın artıkSana uyup doge aldım 3 günde %30 zarardayım:/:/:/:/