GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merkez bankası sözde kuru çok yükseltmeden dolar almaya başlayacakmış ama şimdi değil halen düşmesini bekliyorlar sanırım 6,80 civarlarında alım yaparlar sonrasında kur da tekrar 7'nin üstüne atar ama ne kadar atar orasını bilmiyorum tahminen 7,30-7,50 civarı olur gibi tekrar

Ben çıkmasını istemiyorum ya dalgasına dedim.. biraz da o yüzden aldım sterlin 10 un altında olduğu sürece harika benim için keşke çıkmasın elime her nakit geçişinde alırım..

onu unutalım

trde esnaf ne kadar mağdur olsa da bu dönem tarihsel olarak yakaladığını öpmeden bırakmaz

ticaret diye anlaşılan müşteriye kötü ve özürlü malı en pahalıya iteleme

Devletin kendi eliyle teşviği de özel marketin raf fiyatının %5 aşağısına oluyor zaten. Devletin makul seviyeye indiremediği yerde ortadirek girişimcinin fiyatlarda devrim yapması da beklenemez. Doların zayıflamasından ziyade bizim paramız değerlenmediği müddetçe halkımız hak ettiği kuru ekmeğe tamah etmeye devam edecektir.

Devletin kendi eliyle teşviği de özel marketin raf fiyatının %5 aşağısına oluyor zaten. Devletin makul seviyeye indiremediği yerde ortadirek girişimcinin fiyatlarda devrim yapması da beklenemez. Doların zayıflamasından ziyade bizim paramız değerlenmediği müddetçe halkımız hak ettiği kuru ekmeğe tamah etmeye devam edecektir.

devleti de esnaf kafalı adamlar yönettiği için oluyor bunlar

Ben çıkmasını istemiyorum ya dalgasına dedim.. biraz da o yüzden aldım sterlin 10 un altında olduğu sürece harika benim için keşke çıkmasın elime her nakit geçişinde alırım..
işte gerçek bir döviz yatırımcısı ben de döviz almam fazla kar getirmiyorlar bana göre bir miktar emtia bir miktar yerli ve yabancı hisse en güzeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt