Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.499
- 37.155
- 2.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir sonraki aşama her memur ve işçi bir maaşını kamu bankasına verecek!
Emekli maaşları bencebir sonraki aşama her memur ve işçi bir maaşını kamu bankasına verecek!
Osmanlı zamanı uygulamaları knk.kimin aklına geliyor böyle tilkilikler![]()
faiz artışı gelir mi yine bugün 100 puan kadar gelirse ülke iyice batağa doğru gider bence faizleri sabit tutarlar gibi ne arttırma ne azaltma olur
Herkes 100 puan artış istiyor, bence bu kez yapmayacaklar. İki kere piyasayla inatlaşmadılar, bu kez inatlaşacaklar gibi geliyor.
Ne güzel işGenelde tefecilere satıyorlar ahbap
Tüm bankalar yapıyor bunu ya, sözde sigorta, hukuk bürosu ama bildiğin tefeci adamlar. Bankanın hukuksak yolla alamadığını başka yollarla almaya çalışıyorlar.Ne güzel işHavadan para, biz de para kazanacağız diye bir taraflarımızdan terler aksın. Yazık ülkenin haline.
Var ol.Doların uçuşa geçeceği güne hoş geldiniz
Ben zaten banka nezdinde birşey demiyorum, hepsi yapıyordur ama kazananlar bence hep aynıdırTüm bankalar yapıyor bunu ya, sözde sigorta, hukuk bürosu ama bildiğin tefeci adamlar. Bankanın hukuksak yolla alamadığını başka yollarla almaya çalışıyorlar.
Tabii bankalar da genelde ümitlerini kestikleri parayı veriyorlar.
İsim benzerliginden öyle arkadaşa musallat olmuşlardı. Baya baya tehdit ediyorlardıTüm bankalar yapıyor bunu ya, sözde sigorta, hukuk bürosu ama bildiğin tefeci adamlar. Bankanın hukuksak yolla alamadığını başka yollarla almaya çalışıyorlar.
Tabii bankalar da genelde ümitlerini kestikleri parayı veriyorlar.