GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni ekonomi reformları açıklanacakmış. ekmekteki fiyatlandırmanın takipçisi olacağız pek tabii ki.

faiz artışı gelir mi yine bugün 100 puan kadar gelirse ülke iyice batağa doğru gider bence faizleri sabit tutarlar gibi ne arttırma ne azaltma olur

Herkes 100 puan artış istiyor, bence bu kez yapmayacaklar. İki kere piyasayla inatlaşmadılar, bu kez inatlaşacaklar gibi geliyor.

Ben az da olsa artış gelecektir diyorum, ülke bir çok konuda sıkıntıda, ekonomiyi daha da germek istemezler diye düşünüyorum. 100 olmasa bile altında bir oran bekliyorum.

Ne güzel iş :D Havadan para, biz de para kazanacağız diye bir taraflarımızdan terler aksın. Yazık ülkenin haline.
Tüm bankalar yapıyor bunu ya, sözde sigorta, hukuk bürosu ama bildiğin tefeci adamlar. Bankanın hukuksak yolla alamadığını başka yollarla almaya çalışıyorlar.

Tabii bankalar da genelde ümitlerini kestikleri parayı veriyorlar.

Tüm bankalar yapıyor bunu ya, sözde sigorta, hukuk bürosu ama bildiğin tefeci adamlar. Bankanın hukuksak yolla alamadığını başka yollarla almaya çalışıyorlar.

Ben zaten banka nezdinde birşey demiyorum, hepsi yapıyordur ama kazananlar bence hep aynıdır :D

İsim benzerliginden öyle arkadaşa musallat olmuşlardı. Baya baya tehdit ediyorlardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt