GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar önceki merkez bankası baskanini neden aldılar ki yani Naci agbali adam yanlış birşeyde yapmadı deniyor

Senin gibi birine açıklama yapma limitimi 2017 referandumu öncesinde doldurdum, notunu o zaman verdim. Senin cahilliğine ve gözleri kör, kulakları sağır türden amansız biatına karşı söylenecek her söz israf. Bendeki değerin budur.
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış diye boşuna dememişler

Verdiğin notuda çerçeveletip asmalı. Bi gurur kaynağıdır benim için senin gibi aydın, ileri görüşlü, hiç ama hiç biat etmeyen, at gözlüğü olmayan ve sadece ve sadece araştırılmış doğruları söyleyen, herşeyi ıspatlayabilen hiç ama hiç kulaktan dolma bilgilerle lagaluga yapmayan, haksız olduğu yerlerde haklıya hakkını teslim eden bi adamdan aldığım bu kırık not. Var ol!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim düşüncem şu, maaş bağlamak yerine tüm dini eğitimlerin okullarda verilmesi ve okullarda ya da halk eğitim merkezlerinde kurslar açılması, camilerin ihtiyaçlarının da o caminin cemaati tarafından gönüllü olarak karşılanması. Ne yani koca cemaat icinde namazı kildiracak biri ya da müezzin cikmaz mı? Ayrıca camisine sahip cikmayan cemaatte Müslümanım diye gecinmesin zaten.
Bu başka birşey. Bu konuşulabilir, tartışılabilir. Buna lafım olmaz ama 'maaş alıyorlar yeahhh' dersen, olmaz!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bist 100 an itibariyle %2 düşüşte bu gidişle Türk borsası balonu patlayacak herhalde, yabancı borsalara mı yönelsek acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt