- 18 Temmuz 2009
- 82.859
- 242.961
- 5.263
%19 faiz
8.20 kur
Müthiş mücadele tebrik ederim.
8.20 kur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu dünya üzerinde başaracak kimse yok.O yüzden imkansızı başaran ulu reisimiz ve dava arkadaşlarını tebrik edelim.Reise imkansız de otur ve izle.%19 faiz
8.20 kur
Yatırımcının borsaya güveninin azalması en mühim sorunumuz gibi görünüyorBu bist sonsuza kadar dusecekmis gibi hissetmeye başladım psikolojim bozuldu. Takıp ettiğim hisseler iki haftadir full kırmızı.
Ulkede hicbir şeye güven kalmadi kingdas. Tek çare erken seçim, iki yıl daha böyle gitmez.Yatırımcının borsaya güveninin azalması en mühim sorunumuz gibi görünüyor
2 yıl daha burnumuzun sürtmesi gerektiği kanaatindeyim kingdaşımUlkede hicbir şeye güven kalmadi kingdas. Tek çare erken seçim, iki yıl daha böyle gitmez.
bist 100'de 20'ye yakın şirketin açığa satış işlemlerini dondurmuşlarBu bist sonsuza kadar dusecekmis gibi hissetmeye başladım psikolojim bozuldu. Takıp ettiğim hisseler iki haftadir full kırmızı.
Bıyıklılar hisseleri skp ustlerini giyinip gittikten sonra durdururlar tabi.bist 100'de 20'ye yakın şirketin açığa satış işlemlerini dondurmuşlar
Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış diye boşuna dememişlerSenin gibi birine açıklama yapma limitimi 2017 referandumu öncesinde doldurdum, notunu o zaman verdim. Senin cahilliğine ve gözleri kör, kulakları sağır türden amansız biatına karşı söylenecek her söz israf. Bendeki değerin budur.

Bu başka birşey. Bu konuşulabilir, tartışılabilir. Buna lafım olmaz ama 'maaş alıyorlar yeahhh' dersen, olmaz!Benim düşüncem şu, maaş bağlamak yerine tüm dini eğitimlerin okullarda verilmesi ve okullarda ya da halk eğitim merkezlerinde kurslar açılması, camilerin ihtiyaçlarının da o caminin cemaati tarafından gönüllü olarak karşılanması. Ne yani koca cemaat icinde namazı kildiracak biri ya da müezzin cikmaz mı? Ayrıca camisine sahip cikmayan cemaatte Müslümanım diye gecinmesin zaten.
Buda doğruDenetimden uzak bir yapı olur bu
kumar
Pohah fakir vatandaş şirketlere yardım etsin