Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 77.565
- 67.720
- 5.003
artık batırdıklarını kabul edip, 30 yıl öncesindeki hükümetler daha çok batırdı diye savunmaya geçmeye başladılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne üretiyorsun çok merak ettim beton mu.Başkanlik sistemi doğru o vakit, koalisyonlar bu ülkeye çok şey kaybettirdi, benim demek istediğim ABD Dolariyla sana istediğini yaptirir ya onun sömürgesi olacaksin yada üreten Güçlü bagimsiz bir ülke..
Ne üretmiyoruz daha doğru bir soru olurdu.. ALLAH'ini seven saman demesin..ne üretiyorsun çok merak ettim beton mu.
Başkanlık sisteminden sonra ne kadar artmış dolar bi de ona bakar mısın ? madem doğru o vakitseBaşkanlik sistemi doğru o vakit, koalisyonlar bu ülkeye çok şey kaybettirdi, benim demek istediğim ABD Dolariyla sana istediğini yaptirir ya onun sömürgesi olacaksin yada üreten Güçlü bagimsiz bir ülke..
dışa bağımlı ürettiğin herşeye sürekli zam geldiğinin farkındasındır herhalde eğer bu ülkede yaşıyorsanNe üretmiyoruz daha doğru bir soru olurdu..
Globala ne zaman geçer
Geleceği gördüğüm hakkında şüphen yoktur umarım artık.
Hahahaha işte bu kafa çok tehlikeli hemde çok.Kur saçmaligi sadece Türkiye'de vardır, 1 Dollar 7 Danimarka Kronu yapıyor Dünya'nin refah seviyesi en yüksek ülkesi, Dünya'nin en berbat ekonomisi Venezuela'nin 5 bilmemnesi 1 Dolar yani Danimarka'lilar bunu kafaya takiyorlarmidir Venezuela nin parasi bizimkinden kiymetli diye..
:red:Ne üretmiyoruz daha doğru bir soru olurdu.. ALLAH'ini seven saman demesin..
Yikamani tavsiye ederim daha hijyenMillet götünü silcek tuvalet kagıdı alamıyo ne anlatıyon
Bilmiyorum rengo.Globala ne zaman geçer
Yıkadıktan sonra donunlamı siliyon kagıt kullanmıyonmuYikamani tavsiye ederim daha hijyen
Yok Türkiye'dekiler gibi i Phone 13 e..Yıkadıktan sonra donunlamı siliyon kagıt kullanmıyonmu