GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reyiz asgari ücreti 4000 lira üzeri yapacakmış. Hadi yine iyisiniz ateyiz cehapeliler sizi

Bu haftaki beklentimi yazayım. Yükselişler çok hızlı oldu o yüzden bir düzeltme ve dinlenme hareketi gelip tepeden alanların panik yapmalarına sebep olmaları lazım. O yüzden düzeltme bekliyorum döviz hareketlerinde, buraya da yazmış olayım.

Dinlenme sonrası ise hedef 14 küsürler olacaktır, bu yükseliş trendinin tepesi 17 küsür, buradan sonra ise uzun süre yatay/aşağı hareketi olması lazım (2022 3. çeyrekten itibaren) geçmiş hareketlerine bakarsak.

Haziranda dolar 11 altın 700 demiştim, o hedef tuttu, buradaki hedeflere de zamanla bakarız.

Yatırım tavsiyesi değil, not düşmek için yazıyorum buraya.

Teknik haberi yaratıyor ya da tekniğe uydurmaya çalışıyorlar.

Merkez Bankası başkanı faiz indirimi yapılmayabileceğini açıkladı.

En az 4000 olmali bu vatandas nasil gecinecek ulkenin cogu asgari ucretli

☆☆☆☆

Katar haberleri vardı bugün ben de riske girmeyip 13.69 dan bozdurdum para bir anda nasıl buharlaşıyor TL ye çevrilince insan hayret ediyor borç borç borç ne çok birikmiş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eskiden orta gelirli dediğimiz grubun geliri asgari ücrete doğru baskılandı, bunların içinde memur, öğretmen, mühendis, doktor ve başka birçok üniversite mezunu var. Tabi bir de işsizler ordusu var. Ortalama 1 çalışan kişiye 4-5 çalışmayan düşüyor. Zaten çalışanların %47’si asgari ücret alıyor. Ülkede orta gelirli diye bir grup kalmadı. %90’ımız yoksulluk sınırında ve altında yaşıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt