Demir Isik
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 33.069
- 22.007
- 2.783
Daha iyi olmek icin gibi duruyorNiye yaşıyoruz lan
☆☆☆☆
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha iyi olmek icin gibi duruyorNiye yaşıyoruz lan
Öldürmeyen allah süründürüyorDaha iyi olmek icin gibi duruyor
☆☆☆☆
birileri zengin olsun diye.Niye yaşıyoruz lan
2 gün içinde 50 liralık gıda ya 20 lira zam geliyor. 2 gün!birileri zengin olsun diye.
oda bir şey mi 2 hafta önce "un"a bir günde 3 kez zam geldi2 gün içinde 50 liralık gıda ya 20 lira zam geliyor. 2 gün!
Bu haftaki beklentimi yazayım. Yükselişler çok hızlı oldu o yüzden bir düzeltme ve dinlenme hareketi gelip tepeden alanların panik yapmalarına sebep olmaları lazım. O yüzden düzeltme bekliyorum döviz hareketlerinde, buraya da yazmış olayım.
Dinlenme sonrası ise hedef 14 küsürler olacaktır, bu yükseliş trendinin tepesi 17 küsür, buradan sonra ise uzun süre yatay/aşağı hareketi olması lazım (2022 3. çeyrekten itibaren) geçmiş hareketlerine bakarsak.
Haziranda dolar 11 altın 700 demiştim, o hedef tuttu, buradaki hedeflere de zamanla bakarız.
Yatırım tavsiyesi değil, not düşmek için yazıyorum buraya.
4000 olursa işverenler çok işçi çıkarır artmasına sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Keşke arttırmak kadar vergisini de istemeseler.Reyiz asgari ücreti 4000 lira üzeri yapacakmış. Hadi yine iyisiniz ateyiz cehapeliler sizi
Yalanlanmış galiba ama zam gelecektir
Ömrü uzun dğl başkanınTeknik haberi yaratıyor ya da tekniğe uydurmaya çalışıyorlar.
Merkez Bankası başkanı faiz indirimi yapılmayabileceğini açıkladı.