Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.046
- 73.619
- 5.188
Özgür beyin saplama sekansının tamamı
Melik midir nedir insanı ebucehilden daha günahkar eder
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özgür beyin saplama sekansının tamamı
İç minnaklar
Diş minnaklar bitti şimdide iç minnaklara gectiler.İç minnaklar
Açıkçası kimse birşey diyemez şu mevcut ortamda en cahil vatandasta diyemiyor en okumuş elit aklı başında insanlarda diyemiyor çünkü herkes bir şekilde çekiniyor ya isimden olursam ya fetocu vs diyerek içeri alırlarsa vs birsurü şey sokak röportajı yapan çocukları bile susturdular ,şu an rahat konuşabilen sadece milletvekilleri onlarda dokunulmazligi olduğu için rahat cosuyorlar yoksa imkanı yok konusamazlar misal Muharrem inceyi takip ediyorum adamın dokunulmazlığı yok eskiye göre cümlelerini daha seçerek konuşuyorYeter mk ya çıksın bir kişi de yanlış yaptık desin. Mart 2021 kur 7.20, Aralık 2021 kur 14.70. Benim aldığım kararlarla gelmedi bu noktaya
Kim abi sorumlu
Enflasyonu düşürmekten dem vurup her sene % 50-100 enflasyona mahkum ediyorlar insanları sonra da yok dış mihrak yok iç mihrak.
Biri de çıkıp hata bende desin.
![]()
Benzersiz ve 'ağır çekimde' yaşadığımız bir kriz
Türkiye, geçmişte hiç tanık olmadığı çok farklı bir kriz tüneline girmiş durumda. Kartopu gibi bir enflasyon dalgası, devamında da sert bir ekonomik durgunluğa doğru ilerliyoruzt24.com.tr
Ekonomi bakanına bak, yahu akıl var mantık var sen bu tip açıklamalarınla hangi yatırımcıya pozitif bir tablo sunabilirsin
Adminim senin attığın yazıda çaresizce dilek olarak bahsedilmiş , asıl twitin kaynak gösterildiği sabahtaki yazıda sanırım o da işin esprisi diyerek geçiştirmiş.Olm o bilginin geçtiği yazıyı atıyorum kimse okumuyor, bilgiyi saptırılmış içeren tweet herkesin dikkatini çekiyor. Bazı şeyler müstehak diyorum ülkeye bazen.
O paylaşımı şaka amacıyla söylemiş, yukarıda da dedim şakası bile saçma.
Yeter mk ya çıksın bir kişi de yanlış yaptık desin. Mart 2021 kur 7.20, Aralık 2021 kur 14.70. Benim aldığım kararlarla gelmedi bu noktaya
Kim abi sorumlu
Enflasyonu düşürmekten dem vurup her sene % 50-100 enflasyona mahkum ediyorlar insanları sonra da yok dış mihrak yok iç mihrak.
Biri de çıkıp hata bende desin.
![]()
Benzersiz ve 'ağır çekimde' yaşadığımız bir kriz
Türkiye, geçmişte hiç tanık olmadığı çok farklı bir kriz tüneline girmiş durumda. Kartopu gibi bir enflasyon dalgası, devamında da sert bir ekonomik durgunluğa doğru ilerliyoruzt24.com.tr
Ekonomi bakanına bak, yahu akıl var mantık var sen bu tip açıklamalarınla hangi yatırımcıya pozitif bir tablo sunabilirsin