GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGok1h0XMAEiR1V

Yeter mk ya çıksın bir kişi de yanlış yaptık desin. Mart 2021 kur 7.20, Aralık 2021 kur 14.70. Benim aldığım kararlarla gelmedi bu noktaya

Kim abi sorumlu

Enflasyonu düşürmekten dem vurup her sene % 50-100 enflasyona mahkum ediyorlar insanları sonra da yok dış mihrak yok iç mihrak.

Biri de çıkıp hata bende desin.

Ekonomi bakanına bak, yahu akıl var mantık var sen bu tip açıklamalarınla hangi yatırımcıya pozitif bir tablo sunabilirsin

Bu doğruysa geçmiş olsun diyeceğim de 1 yıl önce de katarla yapılan swapta dolar 12 yl olarak sabitlendi demişlerdi inanmamıştım al 15 oldu dolar. Seneye bu zamanlar ölmezsek sanırım 25 tl göreceğiz

Yeter mk ya çıksın bir kişi de yanlış yaptık desin. Mart 2021 kur 7.20, Aralık 2021 kur 14.70. Benim aldığım kararlarla gelmedi bu noktaya

Kim abi sorumlu

Enflasyonu düşürmekten dem vurup her sene % 50-100 enflasyona mahkum ediyorlar insanları sonra da yok dış mihrak yok iç mihrak.

Ekonomi bakanına bak, yahu akıl var mantık var sen bu tip açıklamalarınla hangi yatırımcıya pozitif bir tablo sunabilirsin
Açıkçası kimse birşey diyemez şu mevcut ortamda en cahil vatandasta diyemiyor en okumuş elit aklı başında insanlarda diyemiyor çünkü herkes bir şekilde çekiniyor ya isimden olursam ya fetocu vs diyerek içeri alırlarsa vs birsurü şey sokak röportajı yapan çocukları bile susturdular ,şu an rahat konuşabilen sadece milletvekilleri onlarda dokunulmazligi olduğu için rahat cosuyorlar yoksa imkanı yok konusamazlar misal Muharrem inceyi takip ediyorum adamın dokunulmazlığı yok eskiye göre cümlelerini daha seçerek konuşuyor
Bir ülkede savcılar hakimler korkuyor ve taraf davranıyorsa daha ötesini konuşmaya lüzum yok bence hatta buna rağmen ekonomi iyi bile sayılır ,dediğinde doğru tabi sorumluluk alan yok çünkü halk adına veya halktan isyan eden yok mevcut duruma ,hindistan gibi kast sistemi oluşturuluyor aslında ülkede millet farkında degil

Olm o bilginin geçtiği yazıyı atıyorum kimse okumuyor, bilgiyi saptırılmış içeren tweet herkesin dikkatini çekiyor. Bazı şeyler müstehak diyorum ülkeye bazen.

O paylaşımı şaka amacıyla söylemiş, yukarıda da dedim şakası bile saçma.

Olm o bilginin geçtiği yazıyı atıyorum kimse okumuyor, bilgiyi saptırılmış içeren tweet herkesin dikkatini çekiyor. Bazı şeyler müstehak diyorum ülkeye bazen.

O paylaşımı şaka amacıyla söylemiş, yukarıda da dedim şakası bile saçma.
Adminim senin attığın yazıda çaresizce dilek olarak bahsedilmiş , asıl twitin kaynak gösterildiği sabahtaki yazıda sanırım o da işin esprisi diyerek geçiştirmiş.

Açıkçası çok şaka amaçlı söylenmiş olduğunu düşünmüyorum ben.

Kim abi sorumlu

Hata bizdr deyip birkaç mantıklı kelam etseler dolar şu an 12 nin altindaydi.. Şu anki durum isbilmezlik vs değil artık 13 yaşında çocuk bile durumun farkında göstere gostere batağa suruklendik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt