GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FGmF9NoXEAwxKn1
FGmcPSAX0A0ok-J
Kaşarı koyduğu köpük tabak 1 lira zaten 1 liralık kaşar satıyor herifler.
Aslında a101- bim gibi marketlerde yıllardır olan dilim kaşar olayını abartıp bir nevi küstahlık yapmış herifler.
Bunların ekonominin şu anki durumuyla ilgisi olduğunu düşünmüyorum bunlar tekil kahvaltılık ürünler istesen de ikinci güne yeriştiremezsin 8. Dilim sucuk var yav.
6 lira falan diyor tamam fakirleştik de o kadar da değil. %100 zam geldi evet ama 6-8 dilimlik sucuk alalım çok fakirize kadar düşmedik.

Bende yanlış değerlendiriyoruz bu fotoğraftaki durumu.

Başkanım beni bul şakkadanak doları istediğiniz seviyeye getirelim

Ben de edemiyorum ama seve seve gidecekler.

En büyük sorun medya, zaten medyada çatlak sesler başlarsa devran dönmeye yakın demektir. Ben ve senin yaş grubundakilerin en büyük motivsyonlarından biri bu duruma getirenlern bedel ödemesidir muhtemelen, z kuşağı zaten bizden daha sert bakıyor, buna x kuşağıyla karşı duramazlar.
z kusagi biraz yavsak olacak onu soyleyeyim ozellikle su anki tiktok nesilini kastediyorum.Bunlar kendi hayatlarina dokunulmadigi surece hicbirseyi onemsemeyen bir nesil olacak.Su an etkileniyorlar cunku telefon bilgisayar almak istediklerinde anne babasi maddi durumuna gore zorlaniyor, yada telefonunu yenileyemiyor arkadaslari gibi..onlar gibi ciks mekanlara gidemiyor..

bu nesilden cok beklentim yok acikcasi ama senin benim dahil oldugumuz hem gecmisi hem gelecegi takip eden gecis donemi ulkenin kaderini belirleyecek.zaten biz de olmazsak bu yeni nesil hic uretken degil internette bosa gecirilen yillarla hicbirsey uretmeyecekler.

benim tek dilegim ulkenin uzerine coken cahil kesimin etkisinin artik azaltilmasi yada sifirlanmasi.bunlari soz sahibi yapan medya ve siyaset artik gormek istemiyorum,bu acidan ulkeyi soyup sogana cevirenlerin hem yargilanmasi hem de yaptiklarinin ifsa edilmesi gerekir.

ayrica din somurusu, milliyetcilik gibi kavramlarla yapilan bayagi siyasetin de artik tamamen ortadan kaldirilmasi halkin bilinclendirilmesi lazim.daha protest ve supheci bir nesil yetistirmeliyiz.siyasiler gercekten zeki ve kalifiye bireylerden olusturulmaya zorlanmali.para ile milletvekili olma donemi bitirilmeli.insaatci ihaleci tayfayi al asagi etmeliyiz

Sizin abv yav! Hâlâ neyin ısrarı içerisindesiniz? Yapın şu seçimi artık

vole vurma zamanı.

dolar öğlene kadar 15,50 ye kadar çıkar akp godamanları dolarlarını bu fiyattan bozar öğlen merkez bankası faizi sabit tutup piyasaya biraz dolar satar. dolar 14,30 lara kadar iner sabah dolarını bozan godomanlar bu fiyattan yine toplar doları.

lan euro nasil hemen 17 oldu daha dün gece 16,6daydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt