GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsanlarımız böyle olduğu icin hükümet böyle. Hükümet böyle olduğu icin insanlar böyle yapmıyor yani. Sen, ben veya tanıdığın erdemli insanlar bu tarz hareketlerde bulundu mu ?
Vatanını düşünen, onurunu şerefini düşünen böyle bişey yapmaz ama sayımız da belli yani. Hükümet bi kere bu kafada olduğu için toplumun büyük çoğunluğuna da normal geliyor artık böyle şeyler

2.el daire kredisi 0.71ken bi müşterimin ağzından duydum şok oldum bir de bunu iyi bir şey gibi anlattı. Hanımı boşadım daireyi ona sattığımı gösterdim 1.5 m tl kredi aldım yarısı altın yarısı dolara bastım dedi. Yemin ederim ahlak sıfır, bizim kadar ahlaksız bi toplum olamaz ama ahlaksızlığıa iten de hükümetin kendisi

Toplumla alakali Semih. Hep boyleydi ulkenin cogunlugu bunu Avrupa'ya gelenlerde de goruyorsun. Vergi kaciriyor, ceza odemiyor, yalan dolan isler devam yani. Insanin kendisiyle alakali bunlar.

Toplumla alakali Semih. Hep boyleydi ulkenin cogunlugu bunu Avrupa'ya gelenlerde de goruyorsun. Vergi kaciriyor, ceza odemiyor, yalan dolan isler devam yani. Insanin kendisiyle alakali bunlar.
İnsanımız ne zaman düzelirse o zaman Avrupa gibi gelişebiliriz. İnsanımız bu şekilde devam ettikçe bu düzen böyle devam eder.

2.el daire kredisi 0.71ken bi müşterimin ağzından duydum şok oldum bir de bunu iyi bir şey gibi anlattı. Hanımı boşadım daireyi ona sattığımı gösterdim 1.5 m tl kredi aldım yarısı altın yarısı dolara bastım dedi. Yemin ederim ahlak sıfır, bizim kadar ahlaksız bi toplum olamaz ama ahlaksızlığıa iten de hükümetin kendisi
karısı evi alıp kacsa komik olur.

Memura bakalım kaç verecekler.

Aralık enf acıklanmasıyla Yuzde 15 falan eder. Yalandan yuzde 2 refah payı verilirse(ki sanmıyorum) yuzde 17-18 max. haberlere 2 yıllık kumulatif artısı soyleyerek yuzde 35 zam yapıldı denir

Merkez Bankası dinamitlemeye devam ediyor. ''Emir böyleydi'' demek bakalım kurtaracak mı sizleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt