Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.319
- 67.151
- 4.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana oyle geliyor ki baktilar anket falan hicbirsey kurtarmayacak ; ulkeyi ekonomik olarak zor durumda birakip dovizi elinde tutanlara peskes cekerek ( bir nevi kendileri de diyebiliriz ) ekonomik hukumdarligi devam ettirmek istiyorlar.Bir adım öteye geçiyorum. Göz göre göre TLnin fiyatı düşürüldü ve göz yumuldu, bugün en çok dövizin kimde olduğu da belli, bunun arkasından ciddi bir plan da çıkabilir.
Marka adı diyor, bu başka bir durum
gecene zaman çökmüş ki
1 kişi giderse, gelmesinden ziyadedünyada kaç iktisatçı veya finansçı bir araya gelirse Türkiye'de 20 dolar=1 tl olur?
böyle marka adı nasıl oluyo abi aselsan logolu markayı kimseye vermezler kiMarka adı diyor, bu başka bir durum
böyle marka adı nasıl oluyo abi aselsan logolu markayı kimseye vermezler ki
satma falan yok da bence oralarda faaliyet için açılmış olabilir![]()
2 altında Aselsan Pakistan var mesela. Pakistan'a da mı sattılar?
O zaten amaç. Oradaki faaliyetler için büro açmış.satma falan yok da bence oralarda faaliyet için açılmış olabilir
Renault Clio'ya bi günde 114.000₺ zam gelmiş.
arabayı geçen ay satıp tlde tutsam desene bu ay anca clio alıyordum. resmen attan inip eşeğe binmek olacaktı. iyi ki satış kararımdan vazgeçmişim şu ara hiçbir şey satılmazbir gunde arabanin 3 te biri degerinde zam nedir yav ocak ayinda da zam yapacaklar daha yillik