Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
en aşağı 80 lira vardır o da 350 gram falandır anca kilosu 200 lirayı geçti sucuğun enflasyonun üzerindeki köpüğü alacağız merak etmeyinSucuk kaç paraydı kank?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en aşağı 80 lira vardır o da 350 gram falandır anca kilosu 200 lirayı geçti sucuğun enflasyonun üzerindeki köpüğü alacağız merak etmeyinSucuk kaç paraydı kank?
Iş yerinde patron et yaptirmasa yemek olarak zaten et yiyemiyecegizen aşağı 80 lira vardır o da 350 gram falandır anca kilosu 200 lirayı geçti sucuğun enflasyonun üzerindeki köpüğü alacağız merak etmeyin
Eserinle gurur duy hocam!Dolar kuru artık gündemimizde değilmiş Nabi bey döviz belasının tamamen savuşturulduğunu açıkladı
O zaman daha mühim konulara eğilelim diyorum.
Ben mesela sağlık konusunda bir paylaşım yapayım hemen ..
www.instagram.com
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hakim ve savcıların maaşları artmış emekliliğe yansıyan pay da aynı şekilde .ayrıca %30 zam da eklenecek bunun üzerine ve maaşları 30 bin liraya yaklaşacak.bu bence bir hakim savcı İçin normal görevine göre daha da fazla alması gerekir hatta, ancak benim tabii olduğum meslek grubuna haksızlık yapılıyor kıyaslayınca..
hekimlerin emeklilik maaşı iyileştirilmek üzere yasa teklifi yapıldığında ortalık ayağa kalktı ve sonunda iptal edildi.üstelik hekime 5000 TL zam yapılıyor algısı yaratıldı ve sanki zam yapılmış gibi üzerinde yapıştı kaldı.sokaktaki vatandaş zam yapıldı sanıyor.
Öte yanda hakim savcılara yapılan zamlar asla haber konusu edilmiyor , maaşlarına yapılan iyileştirme gündeme getirilmiyor
Bir hekim 5-7 bin TL civarı emeklilik maaşı alırken hakim savcılar 20 bin küsür alıyor.
Hekimlerin isyan edip artık performans sisteminden çıkması lazım döner sermaye denilen gudubet şey hekimlerin performansını ve kalitesini olumsuz etkiliyor.
30sene çalışan bir hekim emeklilik ikramiyesi ile en ucuz giriş model Renault aracı bile alamıyor.
Hekimlerden örnek veriyorum çünkü rakam olarak teyit edebildiğim meslek grubu bu.öğretmen kamuda çalışan mühendis vs de benzer dertlerden muzdarip, siz de kendi meslek grubunuzu paylaşın tartışalım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
biraz arastirdim benim aldigim bilgi 1,sinif hakimlere yapildigi yonunde ama pek bilgi paylasmak istemiyorlar.Hakim savcılara ekstra bi zam yapılmadı diye biliyorum.gelen yüzde 30 zamla beraber 1. Sınıf hakimlerin maaşı bile 20ye anca yaklaşmıştır. Yeni başlamış hakim için 30 bin lira filan uçuk
Yeni başlayan hakim zamdan önce 10bin küsür(aile dostumuz olduğu için biliyorum, ayrıca yakın bir arkadaşım da savcı) alıyordu. Şimdi 13-14 arası olacak oradan hesaplayabilirsiniz. 1. sınıf hakim çok rahat 30'a yakın alır yani.biraz arastirdim benim aldigim bilgi 1,sinif hakimlere yapildigi yonunde ama pek bilgi paylasmak istemiyorlar.
maaslar yatinca daha net anlasilir.
ilk 10dayız![]()
The Top 10 Global Risks of 2022
From China's COVID-19 policy to Trump's fight for the midterms to Iran's nukes, Ian Bremmer on the top risks for the world in 2022.time.com
1.sinif hakimin almasi lazim bence normal bu asil anormal olan uzman hekim emekliligine yansiyacak sekilde neden bu maasi alamiyor.Yeni başlayan hakim zamdan önce 10bin küsür(aile dostumuz olduğu için biliyorum, ayrıca yakın bir arkadaşım da savcı) alıyordu. Şimdi 13-14 arası olacak oradan hesaplayabilirsiniz. 1. sınıf hakim çok rahat 30'a yakın alır yani.
hakimler çok alıyormuş maaş dengesizliği varYeni başlayan hakim zamdan önce 10bin küsür(aile dostumuz olduğu için biliyorum, ayrıca yakın bir arkadaşım da savcı) alıyordu. Şimdi 13-14 arası olacak oradan hesaplayabilirsiniz. 1. sınıf hakim çok rahat 30'a yakın alır yani.
hanım hakim 1. sınıf ocak maaşı yatınca belli olur bakalımbiraz arastirdim benim aldigim bilgi 1,sinif hakimlere yapildigi yonunde ama pek bilgi paylasmak istemiyorlar.
maaslar yatinca daha net anlasilir.
o iş zor Aralık maaşı 17-18 civarıydı sanırım %30 artsa ne olurYeni başlayan hakim zamdan önce 10bin küsür(aile dostumuz olduğu için biliyorum, ayrıca yakın bir arkadaşım da savcı) alıyordu. Şimdi 13-14 arası olacak oradan hesaplayabilirsiniz. 1. sınıf hakim çok rahat 30'a yakın alır yani.