GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün 13.45 ten 2700 dolar borcumu ödedim üzerinden bir yük daha kalkmış oldu.

Canım kardeşim gibi gördüğüm diş hekimi dostumun başına gelense pişmiş tavuğun başına gelmemiştir çok fena öpmüşler.

3000 Euro eğitim ücreti ödemesi varmış , ayrıyeten ameliyat Malzemeleri..bu tabii euro 20 liradan Almak zorunda.

Saatler içerisinde müdahale gelince 40000 lira içeri girmiş.

Benim de en çok kızdığım nokta bu borcu olan, İşi gereği dövizle alışveriş yapmak zorunda kalan adamların ne günahı var. Keza ihracat yapan bir çok KOBİ ve büyük şirket kim bilir ne kadar zarar etti o gece.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allahınız varsa bırakın gidin ya, çıkın yapamıyoruz artık erken seçim kararı aldık deyin birader.

ulan valla yargılanın da demeyeceğiz yeter ki düşün artık ülkenin yakasından, markete giriyoruz 2 parça bir şey alıyoruz 150 lira tutuyor. Bu insanlar size ne yaptı ki böyle düşmanlık yapıyorsunuz

Son dakika: AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye dair değerlendirme yaparken "En zoru geride bıraktık. Enflasyon üzerindeki köpüğü de süratle alacağız. Ülkemizi bu görüntüden kurtaracağız." ifadelerini kullandı.

Reis konuşmuş yine. Dediğine göre Ekonomide en zoru geride bırakmışız.

Şuan istifa etsem mi diye düşünüyorum. Eylül anlasmam 4000 TL idi. Asgari ücretin üstünde bir maaş alıyordum. Ogretmenim, şimdi kolej sahipleri bu sene böyle gidecek size parayı tam yatıracağız, sizden üste kalanını geri alacağız diyorlar. Ben hayatım boyunca bu muameleden nefret ettim ve bu yüzden hiçbir çalışanıma asgari ücret dahi vermedim, hep üstünde para verdim. Mesleki gururuma yediremiyorum onca sene ODTUde oku, yüksek lisans yap, alanında parmakla gösterilen biri ol(mütevazı olmayacağım) 10 sene bir kurum işlet, şimdi sana köpek muamelesi yapsınlar. Ankaradayken birsuru milletvekili, futbolcu, işadamı ile çalıştım. G20 zirvesinde ceviri yaptım, tanap projesinde mühendislerin eğitimini üstlendim, üniversitelerde konferans verdim, vs vs.

Şimdi pandemizede olarak, eşimin atandığı Gaziantep'te bir ilçede bir kolejde sırf boş durmamak için çalışmaya başladım. Şimdi burada bile kaymakam, savcı arkadaşlar ve doktor arkadaşlarla özel ders yapıyoruz daha ilk senemde. Çalıştığım kurumdan ayrılmama konusunda tek sebebim eşimin sabit gelir istemesi idi. Şimdi gelen birşeyde göremiyorum acikcasi

Allahınız varsa bırakın gidin ya, çıkın yapamıyoruz artık erken seçim kararı aldık deyin birader.

ulan valla yargılanın da demeyeceğiz yeter ki düşün artık ülkenin yakasından, markete giriyoruz 2 parça bir şey alıyoruz 150 lira tutuyor. Bu insanlar size ne yaptı ki böyle düşmanlık yapıyorsunuz
Şu an desen ki sana dokunulmayacak .. Anında bırakır..

Şu an desen ki sana dokunulmayacak .. Anında bırakır..

bugün Marketten alışveriş yaptım. keşke fişi atmadan önce resim çekip paylaşsaydım.

4'lü torku süt
1 adet Pınar şölen sucuk
1 Kg kuşbaşı
30lu orta boy yumurta
Calve fıstık ezmesi

274 Tl fiyat çıktı kasada ya.

insan gibi yaşamak istiyoruz, denk geldiğimiz döneme bak

bugün Marketten alışveriş yaptım. keşke fişi atmadan önce resim çekip paylaşsaydım.

4'lü torku süt
1 adet Pınar şölen sucuk
1 Kg kuşbaşı
30lu orta boy yumurta
Calve fıstık ezmesi

Aynı alışverişi migrostan yapsan 225 tl'ye alırmışsın. 4x1 torku yerine indirimli olan sütten 4 adet alsan bu fiyat 190'a kadar düşermiş. Alışveriş konusunda epey uzmanlaştım, muhteşem fırsat komboları falan yapıyorum tamer tuna'yı kıskandıracak bir seviyedeyim öyle söyleyim sen anla.

Mart-Nisan'a kadar ciddi derecede nakit sıkışıklığım var gerçekten de çok dikkatli alışveriş yapmak durumundayım, şu son 2 ayda edindiğim tecrübeye göre internet üzerinden alışveriş yapmak kesinlikle fiyat takibi açısından çok daha verimli. Bir kere tek tıkla indirimli ürünleri sıralayabiliyorsunuz, ihtiyacınız olmayan salak saçma şeyleri almıyorsunuz, fiyat karşılaştırmasını çok daha rahat yapıyorsunuz. Bütçesi sıkışık olanlara şiddetle tavsiye ederim.

Eskiden arada markete de giderdim, son dönemde tamamen internete döndüm en az 1,5-2bin civarı para cebimde kalmıştır rahat.

adamlarin en kotusunun 100 bin lira maaşı var yahu umrunda olur mu sence? Onlar için hala ucuz herşey

4'lü torku süt
1 adet Pınar şölen sucuk
1 Kg kuşbaşı
30lu orta boy yumurta
Calve fıstık ezmesi

Sucuk kaç paraydı kank?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt