Şuan istifa etsem mi diye düşünüyorum. Eylül anlasmam 4000 TL idi. Asgari ücretin üstünde bir maaş alıyordum. Ogretmenim, şimdi kolej sahipleri bu sene böyle gidecek size parayı tam yatıracağız, sizden üste kalanını geri alacağız diyorlar. Ben hayatım boyunca bu muameleden nefret ettim ve bu yüzden hiçbir çalışanıma asgari ücret dahi vermedim, hep üstünde para verdim. Mesleki gururuma yediremiyorum onca sene ODTUde oku, yüksek lisans yap, alanında parmakla gösterilen biri ol(mütevazı olmayacağım) 10 sene bir kurum işlet, şimdi sana köpek muamelesi yapsınlar. Ankaradayken birsuru milletvekili, futbolcu, işadamı ile çalıştım. G20 zirvesinde ceviri yaptım, tanap projesinde mühendislerin eğitimini üstlendim, üniversitelerde konferans verdim, vs vs.
Şimdi pandemizede olarak, eşimin atandığı Gaziantep'te bir ilçede bir kolejde sırf boş durmamak için çalışmaya başladım. Şimdi burada bile kaymakam, savcı arkadaşlar ve doktor arkadaşlarla özel ders yapıyoruz daha ilk senemde. Çalıştığım kurumdan ayrılmama konusunda tek sebebim eşimin sabit gelir istemesi idi. Şimdi gelen birşeyde göremiyorum acikcasi