GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye Cumhuriyeti ekonomi bakanı. Tarih bugünleri cumhuriyetin karanlık çağı olarak yazacak.

Karma denen şeye biraz inanırım. bu arkadaşın bir bulacağı vardır yakında

Herif resmen "ne bu sessizlik , alkışlasanıza" diye beklentisini dile getirip mekandaki başkanı sorguluyor ne bu sesszilik diye. Olacak iş değil ya.

Karma denen şeye biraz inanırım. bu arkadaşın bir bulacağı vardır yakında

Herif resmen "ne bu sessizlik , alkışlasanıza" diye beklentisini dile getirip mekandaki başkanı sorguluyor ne bu sesszilik diye. Olacak iş değil ya.

Bu saatten sonra bulacakları tek şey ya yargılanmak ya da yargılanmamak için kaçmak.

Bu saatten sonra bulacakları tek şey ya yargılanmak ya da yargılanmamak için kaçmak.
Siyasi kafaya hiç girmek istemem ama hükümet değişirse parlamenter sisteme geçmeden tek adam gücü varken bazı temzilikleri yapmak lazım , müstahak onlara hatta az bile ama işte kötüyle bir olmama duygusuda geliyor alttan.

1 tanesi bile kaçamazda en beter şekilde yargılanırlar umarım ileride. Resmen saatli bomba bırakacaklar geriye ekonomi diye.

FRbiTUkXwAUVvzE

MB bile %42 faiz öngörüyorsa 50yle kapatırız yılı en az.

Bu durumda her şeye daha da zam gelecek demektir. Baz etkisiyle belki 2022 Aralık sonrası biraz düzelme olabilir.

ulan sövecemde tr sınırlarındayım hala,brent petrol stabil giderken bile zam yaptılar cidden pes

Benim araç yok - motoruda satalı oldu epey (yerine de almamıştım vaktinde - ah vah lıyorum şimdi tabi) O nedenle benzinciye heralde rahat 3 senedir uğramıyorum. Arkadaşın arabayla dün geldik fulledi depoyu.

Ben böyle bir şey görmedim 2 dkda 1000 TL pufff uçtu gitti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt