Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.810
- 9.181
- 2.538
Tekrar kıskanılacak bir ülke oluyoruz gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunları da aradan çıkarıp seçime giderse kaybettiği bütün puanları geri toplar gibi.Emekliye %50 zam, ek gösterge, eyt vs reyis butun tuslara basip secime gidecek gibi gorunuyor.
Reis bu gece pompalamayacakmış demek kiEPDK: Dövizde yaşanan düşüş sebebiyle akaryakıt fiyatlarına bu geceden itibaren yapılacak artışlar durdurulmuştur
@Oğuzhan Aşı Ol geçmiş olsun karşim
Meraklanma 1-2 aya tekrar 17-18 tl olur dolar.benim arkadaslar kredi cekip 17den dolar almıştı:red:
Ünsalın foruma geri dönüşüne en çok sen sevinmiş olmalısın knkbenim arkadaslar kredi cekip 17den dolar almıştı:red:
djjfkflvlv
ytd1 ay sonra
Dolar 16,15
Euro 18,20
1 ay sonra
Dolar 16,15
Euro 18,20
Aynısını duydum ben de borsa başkanının kendi ağzından söylediği laf.Şöyle bir durum var, Apple daha dün marta kadar kuru 17ye, Martta ise 24e sabitledi, duymuşsunuzdur. Böyle bir şirketin öngörüsü mart nisan gibi 24 tlyi bulması şeklinde. Eşime doğum günü için apple kulaklık alacaktım 1400 tlye, mağazaya gittim 2400 tl olmuş. O zaman araştırıp öğrendim. Umarım Apple hata yapmıştır.
Böyle söylenti yayarak herkesi dolara itip terste bırakmayı da amaçlayabilirler, bir şeyden herkes kazanıyorsa her zaman sonu kötü olmuştur.Aynısını duydum ben de borsa başkanının kendi ağzından söylediği laf.
2022’nin 2. Çeyreği için devlet ihalelerinde dolar 24 liradan baz alınıyormuş