GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 Aralık zam mı kesin mi ya. kartın günü geçsin diye beklemeye almıştım lastik mevzusunu

Falken-Petlas bayisiydi eleman. Belki firmaya göre değişiklik gösterebilir, alacağın yere sormakta fayda var. Yakıt, lastik, periyodik bakım (özellikle yağ), sigorta-kasko derken araç işinin tadı iyice kaçtı.

Gram Altın: 1.051,30 TL
Çeyrek Altın: 1.737,23 TL

Dolar: 18,64 TL
Euro: 19,32 TL

sigirlik polisin tonla isi var bununla mi ugrasacak simdi
doktora ogretmene saldiran da hep boyle tipler
hak arama yolu bu mu elbet sosyal medyada paylasabilirsin ama polis caigrmak nedir yahu

Arkadaşın aracını sahte hesapla sahibindene koyup kapora almaya çalışıyorlar..Arkadaş bir şekil öğrenip polise gitti siz dolandırılan biri olmadığıniz için bir işlem yapamayız dediler ..Biri dolandirilip şikayetçi olunca işlem yapabiliyorlarmis..En ufak abartı yalan dolan yok ben de şok oldum

Arkadaşın aracını sahte hesapla sahibindene koyup kapora almaya çalışıyorlar..Arkadaş bir şekil öğrenip polise gitti siz dolandırılan biri olmadığıniz için bir işlem yapamayız dediler ..Biri dolandirilip şikayetçi olunca işlem yapabiliyorlarmis..En ufak abartı yalan dolan yok ben de şok oldum
Boyle durumlarda direk savciya gideceksin tanidik savci olursa iyi olur savci sorusturma acarsa dosyayi polis seve seve incelemeye almak zorunda,

Chp'nin ekonomi kadrosunda Daron Acemoğlu ve Refet Gürkaynak'ın olacağı söyleniyor. Kitaplarını okuduğum bu değerli insanların yönetimde söz sahibi olmasına çok sevinirim.

Ya konudan bağımsız olarak Daron Acenoğlu isim-soyisim kombinasyonu çok iyi değil mi ya? Söylemesi de çok keyifli. Hiç tanımasam bile sırf bu yüzden bu abi çok daş daşlı derdim açıkçası.

Necmettin Batırel tayfadan sonra bu isimler ilaç olur tabi ama öncelikle seçimi kazanmak lazım.

Gram Altın: 1.066,31 TL
Çeyrek Altın: 1.762,06 TL

Dolar: 18,64 TL
Euro: 19,49 TL

içinde bulunduğumuz bu süreçte Hükümet hariç herkes 1 şekilde suçlu ve hain ilan edilebiliyor. Özellikle bu hainlik mevzusu eğitimsiz, radikal kesimin geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmasına zemin hazırlıyor. Bugün düşman olarak gösterilen bu marketlere yarın yukarıda bahsettiğim kesimin saldırmayacağının, camı çerçeveyi indirip çalışanları darp etmeyeceğinin bir garantisi yok. Daha kötüsü böyle bir şey olursa bu adamlar gözaltına alınıp serbest bırakılacaklar.

Bu süreçte bu marketler yerine mahalle bakkalına kalsak daha iyi olur muydu sence? Ben çok kötü olurdu diye düşünüyorum.

ülke 20 yılda süper bağnaz bir çizgiye el birliği ile oturtuldu maalesef. Hiçbir avrupa ülkesinde %100 enflasyonla bir hükümet ayakta kalamaz indirirler veya adamlar yapamıyoruz der kendileri bırakırlar. bizim ülkemizde hala çatır çatır oy alıyor buna sebep olanlar.

içinde bulunduğumuz bu süreçte Hükümet hariç herkes 1 şekilde suçlu ve hain ilan edilebiliyor. Özellikle bu hainlik mevzusu eğitimsiz, radikal kesimin geri dönüşü mümkün olmayan hatalar yapmasına zemin hazırlıyor. Bugün düşman olarak gösterilen bu marketlere yarın yukarıda bahsettiğim kesimin saldırmayacağının, camı çerçeveyi indirip çalışanları darp etmeyeceğinin bir garantisi yok. Daha kötüsü böyle bir şey olursa bu adamlar gözaltına alınıp serbest bırakılacaklar.

Bu süreçte bu marketler yerine mahalle bakkalına kalsak daha iyi olur muydu sence? Ben çok kötü olurdu diye düşünüyorum.

ülke 20 yılda süper bağnaz bir çizgiye el birliği ile oturtuldu maalesef. Hiçbir avrupa ülkesinde %100 enflasyonla bir hükümet ayakta kalamaz indirirler veya adamlar yapamıyoruz der kendileri bırakırlar. bizim ülkemizde hala çatır çatır oy alıyor buna sebep olanlar.

Herkes kuyruğuna basılınca sesini çıkarıyor mantar gibi her yerde sınırsızca turerken sesleri çıkmıyordu ..
Bunlar tepistikce maalesef arada ezilen daima halk oluyor..
Bu bağnazligin devam etmesi en çok kendilerine yarıyor heriflerin işi kaos zaten.. Düşünebilen sorgulayabilen vicdanli insanları sindirip kendileri gibi olanlarin öne çıkmasını istiyor aynı görüşte veya karşıt görüşte olmasını da bence önemsemiyorlar yeter ki o cehalet bir şekil devam etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt