Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 yil önce zenginmisiz biz meğerçok değil 3-4 sene önce 50 kuruş falandı
Zincir marketlerin de bu durumdan gayette sorumluluğu var bence. Heleki şu rafta farkli kasada farklı fiyat çıkmasida bilinci şekilde yapıyordur. Ayrıca son zamanlarda son kullanma tarihi bitmesine 2-3 gün kalan urunleride raflarında yüksek sayılarla satmaya başladılar. Buda son bir iki haftadır dikkatimi çekti.
Kışlığı da geçtim yazlık lastik alayım kış geliyor dedim. Tanesi 2 bin lira Falken gibi 2. sınıf bir lastiğin bile. 1 Aralıkta da zam varmış üstelik. Conti, Michelin falan uçmuş zaten.
Çöpe atıyorlar galiba sosyal medyada baya video gormustik. Gerçektir herhaldeTarihi geçen ürünleri yarı fiyatına satsınlar
Taleplerde patlama olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok değil 3-4 sene önce 50 kuruş falandı
İktidarın üç harflileri şeytanlaştırması, fahiş fiyatları sanki hiç kendi hataları yokmuş gibi bunlara yıkması müthiş hamle açıkçası. Bizim halkımız zengini sevmez, suçlamaya da bayılır. E zaten iktidarı aklamak için bahane de arıyorlar. Adamlar gerçekten propaganda konusunda çok başarılılar.
Yesinler birbirlerini.
canım et çektiği için de ben suçluyum, soğan ekmek neyime yetmiyorPazardaki fiyattan pazarcılar
Ev fiyatları ve kiralardan ev sahipleri ve emlakçılar
Unlu mamullerinden fırınlar, pastaneler
ikinci el araçlardan galericiler, fırsatçı vatandaşlar
Et fiyatlarından kasaplar
Teknoloji ürünlerinden teknoloji markaları
Benzin fiyatlarından petrolcüler
Yemek fiyatlarından restoranlar
Enflasyon chp
Dolar altın euro dış güçler.
Görüyoruz ki 1 kişi ve 1 oluşum hariç herkes suçlanabilir.