GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin adına sevindim renktaşım. Darısı başımıza diyelim.
İnşallah diyeyim, düzgün işini yapan adamın maddi manevi her zaman yanında, yazıyor müdürler bunun çocuğu hasta ameliyat durumu var. Çalışandan memnunsa müdürler diyor yaptırsın ameliyatı faturayı bize iletsin ve bunun gibi bir çok işlemde personelinin yanındadır. Bayramda bile ekstra maaş öder gibi para veriyor tüm çalışanlarına ondan yazayım dedim .

İnşallah diyeyim, düzgün işini yapan adamın maddi manevi her zaman yanında, yazıyor müdürler bunun çocuğu hasta ameliyat durumu var. Çalışandan memnunsa müdürler diyor yaptırsın ameliyatı faturayı bize iletsin ve bunun gibi bir çok işlemde personelinin yanındadır. Bayramda bile ekstra maaş öder gibi para veriyor tüm çalışanlarına ondan yazayım dedim .
Yani benim dediğim şey işverenler arasında çok küçük bir azınlık dışındakiler içindi. Çok az da olsa böyle işverenler vardır muhakkak. Temennim zaten böyle işverenlerle yollarımızın kesişmesidir.

Arkadaşlar birşey soracağım, hayatımın sadece 1 senesinde bağkurlu oldum, geri dönemde hep sigortalı oldum. O dönemi yatirmamisim, bu bana sorun yaratır mı? Ne yapmam gerekir
Otomatik silindi onlar isteğe bağlı primlerini gidip ödeyerek(yeniden güncel primden) o Bağkur günlerini sisteme ekletebiliyorsun.
Ben 2013’te 1,5 2020 de de 2 seneyi ayrı ayrı şirketlerimde sildirmiştim.

Vergisel olarak giren zaten gitmiştir onları dert etme. SGK’dan yana sorun olmaz

Altın hesabında 33 gr altınım var o kadar. 15.000 TL limitli bir de kredi kartım var yarısı dolu zaten. Geçen aylarda da ihtiyacım olmamasına rağmen bir 10.000 TL kredi çekmiştim. Maaşım desen yeni asgari ücretin altında kaldı. 1 Ağustos günü maaş hesabıma ne yatacak bilmiyorum. Patron desen zaten sıkıntılı bir tip. Düzeni bozup başka bir iş bulmak da öyle kolay değil.

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim.
Kusura bakma haci ama asgarinin altinda ucret mi olur? Ne is yapiyon? Nerde yasiyon?

Çok iyi sistem ha %51’den aldıkları oy için verdiği vaatleri %49’un cebinden karşılıyor adamlar kendi ceplerine en ufak dokunmuyorlar tertemiz iş sen ben ödüyoruz hepsinin parasını ulan adama oy vermiyorsun herifin vaatlerini sen yerine getiriyorsun takdir ediyorum vallahi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Otomatik silindi onlar isteğe bağlı primlerini gidip ödeyerek(yeniden güncel primden) o Bağkur günlerini sisteme ekletebiliyorsun.
Ben 2013’te 1,5 2020 de de 2 seneyi ayrı ayrı şirketlerimde sildirmiştim.

Vergisel olarak giren zaten gitmiştir onları dert etme. SGK’dan yana sorun olmaz
Borç olarak görülüyor ama. 60 000 TL gibi

Benim maaşım daha çok eridi 2018 de 2 memur maaşı alıyordum şimdi yeni zam ile en fazla 1.2 1.3 memur maaşı alacağım:s

Çok iyi sistem ha %51’den aldıkları oy için verdiği vaatleri %49’un cebinden karşılıyor adamlar kendi ceplerine en ufak dokunmuyorlar tertemiz iş sen ben ödüyoruz hepsinin parasını ulan adama oy vermiyorsun herifin vaatlerini sen yerine getiriyorsun takdir ediyorum vallahi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu makas gittikçe azalacak zaten birileri dur demezse. Yük her zaman bizim gibi sabit ücretlilerde oldu ve olmaya drvam edecek. Bu ülkede en iyisi mümkün olduğunca kayıt dışı olabilmek.

20 Haziran: Turk-is baskani asgari ucret zammini basari olarak addedip ve $486 ettigini soyledi

21 Haziran: Dolar 2.5 lira ziplayip asgari ucret $435'a dustu.

Ustune zamlar da cabasi. Iyi dayaniyosunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt