GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkeye giriş tarihi istiyor üstad
oha, geçmiş olsun diyeyim o halde.
Cihazda e-sim varsa nisana kadar sorunsuz kullanırsın ondan sonrası yandın.
Ama dediğim gibi ölümü gösterip sıtmaya razı edecekler.
12 falan yaptıklarında millet çılgınları gibi kayıt etmek için çabalayacak.

Nacizane tavsiyemdir, pasaport veya bu tarz harç vs. barındıran işlemleriniz için önümüzdeki 1-2 ay içinde halletmeye çalışın.

Ekim ayı sonunda Yeniden Değerleme Oranı güncelleneceğinden tekrar kallavi bir zam gelecek.
Örneğin Pasaport 3+yıl 5400 ise, Kasımda 8000- 10000 gibi olacak. Bilginize.

Muhalefetin yapması gerekeni Altaylı yapıyor aww

Kıt ekonomi bilgimle tüketimin azalmasını, buna bağlı olarak iş yerlerinin kapanmasını ve yine buna bağlı olarak işsizliğin artmasını öngörüyorum.
Öbür türlü de krediler ve kredi kartlarıyla yaşayan insanlarla doluyor. Parayla para kazanma yoluna gidiyor insanımız. O zamanda bankalarla beraber uzun vadede tüm ekonomi patlıyor. Suanki durumumuzda bu. Süreci çok geç durdurduk, seçim var diye kur korumalı garabeti falan çıktı. Ben memnun muyum bu durumdan, memnunum. Çok öncesinde seçim şu bu için yapmadığımiz seyleri şimdi ağır bedeller ödeyerek yapiyoruz, ve bunu halkı ezerek yapıyoruz. Mustehaktir, pandemi geldi deprem geldi hiç etkilenilmemis gibi saçma bir ekonomik politika guttuk. Bu yapılmasa zaten satila satila kuş kadar kalan ülke toptan iflası cekecekti. Şimdi bu politika durdurur mu yangını derseniz, ben yine ihtimal vermiyorum ama en azından birşeyler yapılıyor. Bizi seyederek ülke duzelecekse düzelsin. Tepeye zaten dokunmazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt