Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.767
- 101.937
- 5.238
konsolosluğa filan gittiğinde ülkeye girmiş sayılmıyor musun?Ülkeye giriş tarihi istiyor üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
konsolosluğa filan gittiğinde ülkeye girmiş sayılmıyor musun?Ülkeye giriş tarihi istiyor üstad
Farkındayız da elden ne gelir onu bilmiyoruz.bütün bunlar daha başlangıç umarım farkındasınızdır
oha, geçmiş olsun diyeyim o halde.Ülkeye giriş tarihi istiyor üstad
Ülke halkının her şeye boyun eğdiği başka bir dönem olmuş muydu? Şu zamları başka bir ülkede yapsalar halk protesto hakkını kullanırdı en azından. Toplum olarak sinmişiz.Farkındayız da elden ne gelir onu bilmiyoruz.
Hiç birşey yapamazsınız dostum. Sırasının grlmesini bekleyecek. Emekli olup 4 aydır maaş alamayan çok insan var benim çevremde bile.arkadaslar babam eyt ile emekli oldu maasi hala yatmamis ne yapabiliriz??
Hicbir sey abim. 4 yil izleyecez bu filmiFarkındayız da elden ne gelir onu bilmiyoruz.
Öbür türlü de krediler ve kredi kartlarıyla yaşayan insanlarla doluyor. Parayla para kazanma yoluna gidiyor insanımız. O zamanda bankalarla beraber uzun vadede tüm ekonomi patlıyor. Suanki durumumuzda bu. Süreci çok geç durdurduk, seçim var diye kur korumalı garabeti falan çıktı. Ben memnun muyum bu durumdan, memnunum. Çok öncesinde seçim şu bu için yapmadığımiz seyleri şimdi ağır bedeller ödeyerek yapiyoruz, ve bunu halkı ezerek yapıyoruz. Mustehaktir, pandemi geldi deprem geldi hiç etkilenilmemis gibi saçma bir ekonomik politika guttuk. Bu yapılmasa zaten satila satila kuş kadar kalan ülke toptan iflası cekecekti. Şimdi bu politika durdurur mu yangını derseniz, ben yine ihtimal vermiyorum ama en azından birşeyler yapılıyor. Bizi seyederek ülke duzelecekse düzelsin. Tepeye zaten dokunmazlarKıt ekonomi bilgimle tüketimin azalmasını, buna bağlı olarak iş yerlerinin kapanmasını ve yine buna bağlı olarak işsizliğin artmasını öngörüyorum.
Para varsa KKM veya döviz. Kredi yoksa kredi çek, kredi kartını da son limitine kadar bol taksitle kullan.Farkındayız da elden ne gelir onu bilmiyoruz.
UzaArkadaşlar araç almak istiyorum acaba MTV düşer mi?