GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurtdışına git gel telefonu al kayıt yaptır, daha pahalıya mı gelecek. Girş çıkış işlemlerine de zam geldi.

arkadaslar babam eyt ile emekli oldu maasi hala yatmamis ne yapabiliriz??
İş yerinde bu şekilde olanlar mevcut. Bahane olarak, bir çok kez iş yada iş yeri değiştirme yada bağkur ödemesi olduğu söyleniyor. Boş SSK filan gitmesin. E devlette tescili pasif hale gelip prim bilgileri kalkmissa beklemekten başka çare yok.

Ülke halkının her şeye boyun eğdiği başka bir dönem olmuş muydu? Şu zamları başka bir ülkede yapsalar halk protesto hakkını kullanırdı en azından. Toplum olarak sinmişiz.

Bütün tarihimiz bu şekilde. Türk insanı hakkını aramayı sevmez. Biatçıdır. Bütün kaderini tek kişinin iki dudağı arasına bırakmaya bayılır.

İş yerinde bu şekilde olanlar mevcut. Bahane olarak, bir çok kez iş yada iş yeri değiştirme yada bağkur ödemesi olduğu söyleniyor. Boş SSK filan gitmesin. E devlette tescili pasif hale gelip prim bilgileri kalkmissa beklemekten başka çare yok.
babam hakkında düşüncelerinn?

Ewt gaz faturalarimiz cikti ve hukumetimiz karsiladi. Fatura tutarimiz 0

Arkadaşlar birşey soracağım, hayatımın sadece 1 senesinde bağkurlu oldum, geri dönemde hep sigortalı oldum. O dönemi yatirmamisim, bu bana sorun yaratır mı? Ne yapmam gerekir

Para varsa KKM veya döviz. Kredi yoksa kredi çek, kredi kartını da son limitine kadar bol taksitle kullan.

Ben bunu yapıyorum elden geldiğince.
Altın hesabında 33 gr altınım var o kadar. 15.000 TL limitli bir de kredi kartım var yarısı dolu zaten. Geçen aylarda da ihtiyacım olmamasına rağmen bir 10.000 TL kredi çekmiştim. Maaşım desen yeni asgari ücretin altında kaldı. 1 Ağustos günü maaş hesabıma ne yatacak bilmiyorum. Patron desen zaten sıkıntılı bir tip. Düzeni bozup başka bir iş bulmak da öyle kolay değil.

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim.

Altın hesabında 33 gr altınım var o kadar. 15.000 TL limitli bir de kredi kartım var yarısı dolu zaten. Geçen aylarda da ihtiyacım olmamasına rağmen bir 10.000 TL kredi çekmiştim. Maaşım desen yeni asgari ücretin altında kaldı. 1 Ağustos günü maaş hesabıma ne yatacak bilmiyorum. Patron desen zaten sıkıntılı bir tip. Düzeni bozup başka bir iş bulmak da öyle kolay değil.

Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim.
O da onlardan ağabeyim. Yanlış kişiden hayır istiyorsun.

Seçim öncesi EYT, maaş zamları vaatleri boşa değildi ülke zaten mali açıdan kötü durumdayken bu vaatleri ödemenin tek yolu bir cebe koyarken diğer cepten almaları olurdu. Bu saatten sonra 1 verdilerse 2 alırlar ekstra vergiler ve bir çok şeyin geleceği belliydi daha bunlar iyi günlerimiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt