Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.693
- 11.604
- 1.473
Yurtdışına git gel telefonu al kayıt yaptır, daha pahalıya mı gelecek. Girş çıkış işlemlerine de zam geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş yerinde bu şekilde olanlar mevcut. Bahane olarak, bir çok kez iş yada iş yeri değiştirme yada bağkur ödemesi olduğu söyleniyor. Boş SSK filan gitmesin. E devlette tescili pasif hale gelip prim bilgileri kalkmissa beklemekten başka çare yok.arkadaslar babam eyt ile emekli oldu maasi hala yatmamis ne yapabiliriz??
Ülke halkının her şeye boyun eğdiği başka bir dönem olmuş muydu? Şu zamları başka bir ülkede yapsalar halk protesto hakkını kullanırdı en azından. Toplum olarak sinmişiz.
babam hakkında düşüncelerinn?İş yerinde bu şekilde olanlar mevcut. Bahane olarak, bir çok kez iş yada iş yeri değiştirme yada bağkur ödemesi olduğu söyleniyor. Boş SSK filan gitmesin. E devlette tescili pasif hale gelip prim bilgileri kalkmissa beklemekten başka çare yok.
Bizim millet oyları ile getirdiği kişiye tapıyor. Müthiş bir acizlikBütün tarihimiz bu şekilde. Türk insanı hakkını aramayı sevmez. Biatçıdır. Bütün kaderini tek kişinin iki dudağı arasına bırakmaya bayılır.
Baban bir kaç aya emekli olup ikinci karıya bakabilecek kadar ekonomik yönden rahatlar rakunbabam hakkında düşüncelerinn?
günümü neşelendirdin ahbapBaban bir kaç aya emekli olup ikinci karıya bakabilecek kadar ekonomik yönden rahatlar rakun
Gelirin oldu mu o dönemde beyan etmediysen sıkıntı çıkarabilirArkadaşlar birşey soracağım, hayatımın sadece 1 senesinde bağkurlu oldum, geri dönemde hep sigortalı oldum. O dönemi yatirmamisim, bu bana sorun yaratır mı? Ne yapmam gerekir
sirketim vardı muhasebeci beyan etmiştir herhal.Gelirin oldu mu o dönemde beyan etmediysen sıkıntı çıkarabilir
Ardını kaşıyor.Soru, muhalefet şuan ne yapıyor.
Altın hesabında 33 gr altınım var o kadar. 15.000 TL limitli bir de kredi kartım var yarısı dolu zaten. Geçen aylarda da ihtiyacım olmamasına rağmen bir 10.000 TL kredi çekmiştim. Maaşım desen yeni asgari ücretin altında kaldı. 1 Ağustos günü maaş hesabıma ne yatacak bilmiyorum. Patron desen zaten sıkıntılı bir tip. Düzeni bozup başka bir iş bulmak da öyle kolay değil.Para varsa KKM veya döviz. Kredi yoksa kredi çek, kredi kartını da son limitine kadar bol taksitle kullan.
Ben bunu yapıyorum elden geldiğince.
O da onlardan ağabeyim. Yanlış kişiden hayır istiyorsun.Altın hesabında 33 gr altınım var o kadar. 15.000 TL limitli bir de kredi kartım var yarısı dolu zaten. Geçen aylarda da ihtiyacım olmamasına rağmen bir 10.000 TL kredi çekmiştim. Maaşım desen yeni asgari ücretin altında kaldı. 1 Ağustos günü maaş hesabıma ne yatacak bilmiyorum. Patron desen zaten sıkıntılı bir tip. Düzeni bozup başka bir iş bulmak da öyle kolay değil.
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim.
"En iyi patron ölü patrondur"O da onlardan ağabeyim. Yanlış kişiden hayır istiyorsun.
Bizim patron on numara adam."En iyi patron ölü patrondur"
Ben de bu noktaya geldim artık allah kahretsin!
Muhalefet yokki keşke olsa:dSoru, muhalefet şuan ne yapıyor.
Senin adına sevindim renktaşım. Darısı başımıza diyelim.Bizim patron on numara adam.