Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.455
- 25.976
- 2.808
Gram altında 1050 tl den 840 tl ye geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zevk alicazPeki bize giren zamlar ne olacak ?
Ulan işe gideceğim diye uyuyayım dedim. Stop falan da koymadım. Şükürler olsun ki uyku tutmadı. Teşekkürler tanrım!
Demin dedim, güvenilir ortamda şu modelle kur en az yarıya inerdi. Döviz tutmanın artık manası kalmadı.Piyasa umarım olumlu karşılar, ülke olarak çok ihtiyacımız var, gereğinden çok yükselmişti kur.
Olması gereken seviyelere iner inşallah. Şu akaryakıt zamlarını falan geri çekerler 15-20 güne millet elindeki dolarları bozar ise.
Yarın sabah kaç olur bilmiyorum ama daha da düşecek.Önümüzdeki 4-5 gün çok önemli. Şu an sanki panik satışları var gibi. Ama 14-15 arasında seyredecek gibi 2-3 ay
Gıda konusunda cevap vereyim artarak devam edecek hatta toptancılar Ocak subat ayı fiyatlarını.bile.belirlemisler dövizden bagimsizPeki bize giren zamlar ne olacak ?
Önemli olan para basmadan bu sistemi yürütebilecekler mi? Para basıp öderim derse enflasyon patlayacak bu seferde.Demin dedim, güvenilir ortamda şu modelle kur en az yarıya inerdi. Döviz tutmanın artık manası kalmadı.
yine lafi biz yiyoz xdGurbolar üzgün