GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan işe gideceğim diye uyuyayım dedim. Stop falan da koymadım. Şükürler olsun ki uyku tutmadı. Teşekkürler tanrım!

Önümüzdeki 4-5 gün çok önemli. Şu an sanki panik satışları var gibi. Ama 14-15 arasında seyredecek gibi 2-3 ay

Ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz, her an aksiyon halindeyiz.

Baktığım sitede yanlışlık yoksa Euro dolar %8-9 düşerken sterlin nasıl %2 de kaldı

Ulan işe gideceğim diye uyuyayım dedim. Stop falan da koymadım. Şükürler olsun ki uyku tutmadı. Teşekkürler tanrım!

5083.jpg

Piyasa umarım olumlu karşılar, ülke olarak çok ihtiyacımız var, gereğinden çok yükselmişti kur.
Olması gereken seviyelere iner inşallah. Şu akaryakıt zamlarını falan geri çekerler 15-20 güne millet elindeki dolarları bozar ise.
Demin dedim, güvenilir ortamda şu modelle kur en az yarıya inerdi. Döviz tutmanın artık manası kalmadı.

Önümüzdeki 4-5 gün çok önemli. Şu an sanki panik satışları var gibi. Ama 14-15 arasında seyredecek gibi 2-3 ay
Yarın sabah kaç olur bilmiyorum ama daha da düşecek.

Sonra denge bulur biraz.

İnsanların mevzuyu anlaması da vakit alacak biraz çünkü.

BAE etkili bir şey olduğunu da düşünüyorum. Bugün TR kupası finalinin Katar'a verilmesi de bir jestti bence ya da adım. O anlaşmalarda kulüpleri okutmak da olmasın da🙈

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt