GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bu sistemin sıkıntısı para basılacaksa eğer enflasyona kömür atılmış olmayacak mı ?

FHEkQtKXEBQILZo

10 dakika kestireyim dedim uyurken zamanda ışınlanmalı buldum zannettim o nasıl bir oynamadır yav.

vadeye geçmek yerine elde kalan az miktardaki tlyi de dövize aktarabilmek için güzel bir fırsat olarak görüyorum. süzülme nereye kadar gidecek bakalım.

Müteahhit tayfasına gram acımıyorum. 200 k ya yaptıkları daireleri 600 700 kya satıyorlardı.

1 ay önce aldığım dairenin alt katı benim aldığım fiyatın 80 bin lira daha fazlasıydı.

Şuan o daire 1 ay önce aldığım fiyatın 320 bin lira daha fazlası konumunda. İlginçtir ki, daireye bakmaya gelenler var. Satılacak yani :red:

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ulan olumlu şey görünce insanın keyfi yerine geliyor vallahi, akşam 18.25 görünce intihar edesim gelmişti
PC’yi kırdım teknik servise dolar 13 ken yolladım yükseldikçe sövüyordum, 1 saat önce uyuyakalmışım yataktan şöyle kalktım yeminle

Düşünseniza bugün 100 bin tl paranızı 18.20 den dolar yaptınız akşamına paranız 80 bin tl oldu. ( 15tl kuruyla ) Acaip memleket her türlü silkeliyor.
Açıklamanın piyasalar kapandıktan sonra olması bile planlıdır böyle işlerde.

Son 1 haftada kasıtlı arttırıldığı çok belliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt