- 12 Ocak 2013
- 50.730
- 60.040
- 4.323
Reis memura %40 zam, eyt filan her tuşa basıp seçimde %25 oy alıp kaybetse net komik olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milleti 2 ay sonra Dolar 24 olacak diye kekelemezler herhalde yoksa kekelerler mi?
Kamu bankaları 1 milyar dolar bozdurmuş diyelim.Yarın toplamalar başlar.
Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sonrası 1 Milyar dolar civarında para bozduruldu."
Yarın toplamalar başlar.
Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar: "Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sonrası 1 Milyar dolar civarında para bozduruldu."
bozdurmayla alakalı degil bu düsüs1 milyar dolar %20 mi düşürüyormuş
yerleşiklerinki 200+ milyarlarda
allahtan orada öyle bişey yokBen Amerika’dayım
Bizim türk yayınlarını açıyorum burda
Bana herkes diyor ki?
Sizin ülkede sürekli bir gerilim var ve herkes çok sesli konuşuyor.Neden hep kavga ediyor gibi konuşuyorsunuz diyorlar
Avel avel şaşkın gözlerle izliyorlar
sen hiç ülkede çıkan bişeyin indiğini gördun mü ben görmedimŞimdi bu 140 liralara kadar grlen ay çiçek yağları indirim olacak mı
Reis memura %40 zam, eyt filan her tuşa basıp seçimde %25 oy alıp kaybetse net komik olur.
Alan olmazsa düşer.1 milyar dolar %20 mi düşürüyormuş
yerleşiklerinki 200+ milyarlarda
100 tl sabitlenmeliŞimdi bu 140 liralara kadar grlen ay çiçek yağları indirim olacak mı
Okunmuş 1 milyar doların dusuremeyecegi kur yoktur.Bu 1 milyar dolarla düşecek bir düşüş değil.
Muhtemelen yine Körfezden sıcak para soktular piyasaya.
1 milyar dolara bu kadar düşmez.