GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herhalükarda ben uzun vadeli bir sistem düşündüklerini sanmıyorum altı ay falan diyelim bariz seçime yatırım Bu sistemin sürdürülebilirliği sence ne kadar olur?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sürdürülebilirlik kurun stabilitesine göre belli olur. Türkiye abi burası sonuçta, çok da sürdürülebilirlik beklemeyelim.

Önümüzdeki 90 dakikayı iyi takip edin. Önemli bir finansal deney olacak, sunumum olduğu için ben bakamayacağım ama az görülecek hareketler olacaktır; dün 18den alanlar bugün 12den nasıl bozduracak onu göreceksiniz.

11.60 sonraki destek noktası.

Önümüzdeki 90 dakikayı iyi takip edin. Önemli bir finansal deney olacak, sunumum olduğu için ben bakamayacağım ama az görülecek hareketler olacaktır; dün 18den alanlar bugün 12den nasıl bozduracak onu göreceksiniz.

Benim de sınavım var saat 10:00 da. İzlemek isterdim ama neler olacağını.

Dolar artacak ihracatçılar zengin olacak diye pohpohlayıp öne sürdükleri üreticiler ne olacak acaba?
Epey zarar eden olmuştur son birkaç haftada kritik anlaşmalara imza atan olduysa

Kur bir noktada sabit kalsa bari yapılan zamlar geri alınır mı hiç sanmam

11.3 oldu bile. %25 zararım var TL'de. Balinalar TL satıyor sanırım :puhaha:

13 saatte 18.40 liradan 11 liraya indi, dün 5'e kadar satmadıysa dövizini yüksekten satabilen kimse yok. Gece hacmi çok zayıf kalmış.

Ciddi şekilde terste kalan bir kitle oluştu.

Hep derim kolay para yoktur, herkes kazanıyorsa o iş patlar, süründürecekler şimdi.

Sınırsız faiz ile döviz toprak altına girer. Vur deyince öldürüyorlar.

15 saatte 18.40 liradan 11 liraya indi, dün 5'e kadar satmadıysa dövizini yüksekten satabilen kimse yok. Gece hacmi çok zayıf kalmış.

Ciddi şekilde terste kalan bir kitle oluştu.

Hep derim kolay para yoktur, herkes kazanıyorsa o iş patlar, süründürecekler şimdi.

Reis pump dump yaptı ülke tarihinde unutulmaZ bir gece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt