- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru.
Peki bir soru daha. Ülkedeki faiz kazancı istemeyen önemli bir kesimi hele ki yastık altında altın tutanları bu sisteme nasıl çekecekler? Şu anki ulaşılan kitle bu sistemi sürdürmeye yeterli midir?
Belki dövizden altından düşme korkusuyla kaçacak büyük bir kesim var ama onlar da gelip parasını da faize yatırmayacak diye düşünüyorum.
Para mı buna degil dövize yatırayım ne farkı var diyenlere acıklayalım. kazancın dolar degilse senin aldıgın dolar birikimi şuan ekonomiye zarar veriyor senin paran sabit kalsada giderin artıyor gelirin tl ise. bu vadeli düzgün calısırsa iş yapar üstünden vadesini alırsın dolar düşünce para gitme riskide olmaz.
@Keramettin TANRIVERDİ doğru mu amirim
Akp tabanı uyanmaya başladı. Döviz almayın, faize yatırın. Ee faiz haram?![]()
Oldu olacak herkesin cebindeki tl kadar elde edemediği dolar karını vatandaşa hazineden verelim sn nebati yıldırımonlar içinde bi sistem kurulup sadece dolar kaybını telafi edecek sekilde üstü doldurulabilir faizini almaz ama dolar kaybı yaşamaz
recep nebati
daha bankalar paketleri hazırlamamışDinci kardeşlerimiz bu sabah ilk iş olarak paralarını faize yatırmışlardır relax.
Yarın sabah erkenden gidip hesaplarını bozup tekrar yatırırlar.daha bankalar paketleri hazırlamamış
secime kadar idare etsin yeter sonra gelen parti bisiler planlıyordur ekonomi icinbu sistemin sürdürebilirliği yok. adamlar seçim odaklı iş yapıyor eninde sonunda yine milletin götünde patlayacak bu sistem!
bu yeni "paket" in 1970 lerde uygulandigni falan okudum... o zaman ise yaramis miydi eger hayir ise simdi neden ise yarasin? ise yarayacaksa alternatif bir yol mu icat etmis olacak reis?
merkez Bankası yüksekten sattı suan sattığını almıstır diye düşünüyorum1-) Bu süreçte Merkez bankası kaç defa müdahale etti piyasaya? ve zarar ne kdr.
2-) düşük faiz yüksek kur kararında devam edeceklerdi ne oldu? hani yatırım üretim ve istihdamı artırıyordu
3-) Naslara ne oldu.
4-) dış güçler ne oldu, kimi diz çöktürdük biz.
5-) örtülü faiz planı uzun vadeli plan mı? yoksa kısa/orta vadeli seçimi sorunsuz atlatmak için mi raftan indirildi.
Adamlari coktan kazandilar dersem? Halen faiz yükselmedi diyip Allahi Kandirmaya calisiyorlar kafalafina göreDoğru.
Peki bir soru daha. Ülkedeki faiz kazancı istemeyen önemli bir kesimi hele ki yastık altında altın tutanları bu sisteme nasıl çekecekler? Şu anki ulaşılan kitle bu sistemi sürdürmeye yeterli midir?
Belki dövizden altından düşme korkusuyla kaçacak büyük bir kesim var ama onlar da gelip parasını da faize yatırmayacak diye düşünüyorum.
secime kadar idare etsin yeter sonra gelen parti bisiler planlıyordur ekonomi icin
adaşına güveniyor musun rtshmerkez Bankası yüksekten sattı suan sattığını almıstır diye düşünüyorum