GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1640120363872.webp

Konuştukça ülkenin ayarlarıyla oynuyorlar.

Bozduranlar yarın geri alıp bankaya yatırmak icin döviz bürolarına akin mi edecekler yani.

Adam yarın dovizciden alacak gidecek bankaya bozduracak haşırt makas farkından direkt zarar yazacak :asd:

Bıktım vallahi bu nasıl ülke lan hep mi bi atraksiyon olur, biraz sakinlik lütfen

Yastık altını kapsamıyor ki o zaman bu. Neyse bir sey yazmayalım ikameti silivriye aldırmanın anlamı yok.
hakkında baya bilgi kirliliği olan, ekonominin kitabını yazanların (!) yeni icadı.

benim anladığım şu; öğlen saatlerinde hazine'nin yaptığı açıklama aynen geçerliliğini koruyor. yani yarın bankaya gidip kur korumalı tl mevduatı açabilirsiniz. biraz önce merkez bankası'nın yaptığı açıklama ise döviz hesabı olanlara bu mevduata geçme hakkı tanıyor bunun için de 20 aralık tarihinde döviz hesabı bulunmasını şart koşuyor. ve kar ödemesinden sadece bir kere yararlanılabiliyor. sanırım insanlar bu iki açıklamayı birbiriyle karıştırdığı için sadece 20 aralık'ta dövizi olanlar yararlanıyor şeklinde bir bilgi kirliliği çıktı ortaya.

açıklamayı iki ayrı kurum, iki ayrı saatte yaptığı için de tabii kafalar ciddi ölçüde karışmış vaziyette. benim çıkardığım sonuç bu ama bambaşka bir şey de olabilir. sonuçta akp'nin olduğu yerde net bir şey bekleyemiyor insan. herifler millete, 1 ay önce 8 lirayken şimdi 13 lira olan dolar kurunu halay çektirerek kutlattılar. bunlardan her şey beklenir.

ekside yazmıs biri

islami yönde uygun şekilde olacakmış günah değil

içim rahatladı teşekkür ederim reis yakında ben allahım derler

islami yönde uygun şekilde olacakmış günah değil

içim rahatladı teşekkür ederim reis yakında ben allahım derler
hiçbir şekilde islami değil bu durum.

vadeli hesaba para attığın an faize düşersin. %14 şuan sanırım.

ama işte uyduruyorlar kılıfına kardeşim. din nereye çeksen oraya geliyor

hakkında baya bilgi kirliliği olan, ekonominin kitabını yazanların (!) yeni icadı.

benim anladığım şu; öğlen saatlerinde hazine'nin yaptığı açıklama aynen geçerliliğini koruyor. yani yarın bankaya gidip kur korumalı tl mevduatı açabilirsiniz. biraz önce merkez bankası'nın yaptığı açıklama ise döviz hesabı olanlara bu mevduata geçme hakkı tanıyor bunun için de 20 aralık tarihinde döviz hesabı bulunmasını şart koşuyor. ve kar ödemesinden sadece bir kere yararlanılabiliyor. sanırım insanlar bu iki açıklamayı birbiriyle karıştırdığı için sadece 20 aralık'ta dövizi olanlar yararlanıyor şeklinde bir bilgi kirliliği çıktı ortaya.

açıklamayı iki ayrı kurum, iki ayrı saatte yaptığı için de tabii kafalar ciddi ölçüde karışmış vaziyette. benim çıkardığım sonuç bu ama bambaşka bir şey de olabilir. sonuçta akp'nin olduğu yerde net bir şey bekleyemiyor insan. herifler millete, 1 ay önce 8 lirayken şimdi 13 lira olan dolar kurunu halay çektirerek kutlattılar. bunlardan her şey beklenir.

ekside yazmıs biri
Aman neyse ne bosver bu saatte bunu arastiracak kafam kalmadi. Yarın netlesir.

Akp nin yaptığı iş de bu kadar olur🤣🤣 dolar yine roketlemeye devam eder kimse parasını bu alengirli şeye yatırmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt